Vacanțele exotice, tot mai căutate de turiștii români! Ce le propune Z TOUR

0
30

Vacantele exotice au inceput sa fie tot mai cautate de catre turistii romani, de accea, cererea pentru astfel de vacante a capatat amploare. Locuitorii din Cluj Napoca si din alte orase se gandesc la vacante exotice , de aceea ne bucuram foarte mult ca tot mai multi turisti au inceput sa inteleaga si sa conceapa ce inseamna o vacanta exotica, cu nisip alb si servicii de inalta clasa.

Noi, echipa Z Tour, ne bucuram de faptul ca putem onora toate cererile de exotic pe placul turistilor, prin competenta agentilor, preturile competitive pe piata,  si suntem agentia unde toti turistii , in exclusivitate, au gasit si in continuare gasesc o consiliere onesta in planificarea vacantelor si beneficiaza de preturi competitive pe piata. Toate acestea vi le garantam, prin echipa Z Tour, intrucat sa ne poata defini cu adevarat definitia sloganului nostru “ Z Tour intotdeauna la inaltime…Medicamentul antistres pentru tine”.

De accea, rugam toti turistii Z Tour, sa inteleaga faptul ca daca primesc cu intarziere raspunsul la o  cerere,  acest lucru se datoreaza faptului ca sunt foarte multe cereri si clienti si incercam, cu toata puterea, sa onoram cererile tuturor. Ne referim la o intarziere de maxim 24h, dar va asiguram ca vom fi alaturi de dumneavoastra, dupa cum  cunoasteti marketingul practicat de Z Tour, marketingul asiatic.

La multi clienti, a ajuns informatia ca anul acesta se vinde Thailanda, este adevarat , dar si alte destinatii se vand bine, dar sa nu uitati ca indiferent de destinatie, Thailanda sau alta, oriunde pe glob, echipa Z Tour va va face sa simtiti ca vacanta aleasa va fi in top oriunde ar fi ea.

Pentru turistii care agreaza sau doresc cazari individuale in Europa sau sejururi in Europa, si pentru ei suntem prezenti pentru consilierea onesta a planificarii vacantei.

Deci, va asteptam oricand cu drag, sa alegeti  vacanta dorita indiferent care ar fi pe ea pe glob .

Z Tour in anul 2017, asa cum v-a obisnuit, are o gama larga in turism. Vom incerca, in continuare, sa fim competitivi pe piata si onesti, fara nimic ascuns in sertare la orice oferta primiti, indiferent de tipul de vacanta (exotic, sejur, circuite, croaziere, city break, etc). Pentru cele mentionate mai sus, sa nu uitati ca scopul nostru este de a va elibera de stresul de pe umerii vostrii pentru ca suntem  medicamentul antistres.

“Recunosc onest nu am cum sa ma ridic sau sa ajung la succes numai prin voi , pentru ca apetitul de munca la toata echipa Z Tour ,vine deoarece simtim multumirea turistilor si tonusul la intoarcerea din vacanta.

Conceptul meu in Z Tour este unic si cert: nimeni nu valoreaza nimic si nu va avea succes numai printr-un portofoliu mare de clienti , de aceea toata echipa Z Tour, merge pe conceptul de protejare al turistilor pana se intorc acasa.

Va asteptam cu drag pentru a simti si a obtine medicamentul antistres natural, asa sa ne ajute Dumnezeu!” spune Sofian Zereik, manager Z Tour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here