VACANŢĂ DE NEUITAT: Poţi vedea întreaga lume într-o singură călătorie! Vezi cât te costă!

0
76

Visezi la o călătorie în jurul lumii? Acum este posibil. Cele mai spectaculoase locuri şi obiective turistice din întreaga lume pot fi vizitate într-o singură călătorie!  Agenţia de tursim Z Tour a pregătit o super ofertă pentru cei care îşi doresc o vacanţă de neuitat. Aşa sigur vei scăpa de stresul acumulat.

Z TOUR garantează “Medicamentul Antistres”, în jurul lumii. Astfel, la un preţ incredibil de doar 8265 de euro poţi avea parte de 34 de nopţi şi zile de poveste în toate colţurile lumii.

Aşa cum agenţia se recomandă,“Medicamentul antistres” este garantat şi datorită BONUSULUI aferent fiecărei destinaţii.

Poţi vizita Universal Studios  din Los Angeles  sau poţi admira îndeaprope animalele sălbatice  în parcul natural din Africa “Rhino and Lion Nature Reserve”. Sună bine, nu-i aşa? În cadrul vacanţei mai sunt străbătute oraşe ca: Johannesbourg, Sydney, Auckland, Shanghai, Tokio, Los Angeles, Tahiti, Rio de Janeiro.

IN JURUL LUMII(1)

PRINCIPALELE OBIECTIVE TURISTICE – Excursii opţionale şi bonus

Statuia lui Hristos Mântuitorul

Este una dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Brazilia şi se află printre cele mai vizitate locuri de pe glob.

Turiştii care ajung aici pot face fotografii spectaculoase cu orasul Rio de Janeiro  având în vedere ca statuia este amplasată pe vârful muntelui Corcovado de unde se pot admira plajele Ipanema şi Copacabana muntele Sugarloaf dar şi cel mai mare stadion din lume, Maracana.

rio

Universal Studios

Poţi fii vedetă pentru o zi în cadrul unui tur ghidat la Universal Studios în Orlando, Florida. Este una dintre cele mai frumoase experienţe dintr-o vacanţă în jurul lumii.

Ai ocazia să fii în spatele scenei să vezi pe viu cum se lucrează în cel mai mare studio de film din lume.

universal-studios-florida-3

Muntele Fuji, Japonia

Muntele Fuji este cel mai cunoscut vulcan din Japonia şi a fost recent înregistrat în patrimoniul mondial.

Acest tur de o zi cuprinde o vizită la centrul turistic Fuji, o oprire pe munte la 2300 de metri altitudine, o croazieră pe lacul Ashi şi o plimbare pe muntele Komagatake de unde puteţi admira şi parcul naţional Hakone.

Mt-fuji

Zhujiajiao

Este unul dintre cele mai bine conservate oraşe pe apă din China, având în vedere că are o vechime de 1700 de ani. Se afla într-o zonă liniştită la o distanţă de 26 de km de Shanghai.

Tot aici se regăsesc şi alte sit-uri istorice cum ar fi Fangsheng Bridge (cel mai mare pod de piatră din Shanghai), grădina Kezhi sau templul budist Yuanjin.

Zhujiajiao Water Village

Auckland

Într-un tur ghidat de 3 ore puteţi descoperi oraşul Auckland, cel mai mare oraş din Noua Zeelandă. Aveţi ocazia să vizitaţi cele mai importante obiective turistice cum ar fi Harbour Bridge, muntele Eden sau muzee şi clădiri istorice.

De asemenea puteţi profita şi de câteva ore de shopping în cartierul cel mai cunoscut Parnell Village. Turul se încheie cu o plimbare pe Tamaki Drive situat chiar lângă plajă.

auckland

Sydney Tower Eye

Este cea mai înaltă construcţie din Sydney şi de aici se poate admira oraşul cu faimoasele sale obiective,  de la 260 m înălţime. Dacă aveţi noroc şi prindeţi o zi cu soare puteţi vedea foarte bine Blue Mountain deşi se află la 50 km distanţă.

De asemenea aici puteti avea parte şi de experiente 4D.

sg-towereye4_large

“Rhino and Lion Nature Reserve”

Este un parc natural care se întinde pe aproximativ 1100 de hectare unde se pot admira animalele în mediul lor. Rezervaţia se află la 40 km de Johannesburg în aşa numitul” leagăn al umanităţii”, declarat sit de patrimoniu mondial.

4U3R9604-1024x682

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here