Vacanță criminală 2, în curând pe Netflix!

0
Murder Mystery 2. (L-R) Jennifer Aniston as Audrey Spitz and Adam Sandler as Nick Spitz in Murder Mystery 2. Cr. Scott Yamano/Netflix © 2023.

Adam Sandler și Jennifer Aniston sunt gata de acțiune în Murder Mystery 2! Filmul are premiera la finalul lunii martie pe celebra platformă de streaming.

Producția mult așteptată de fani apare 31 martie pe Netflix!

Despre film:

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui prieten maharajah (Adeel Akhtar), care are loc pe o insulă. Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă. În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și… o vacanță mult-așteptată la Paris. Filmul este regizat de Jeremy Garelick și îi are în distribuție pe Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani și Dany Boon.