Unul dintre cele mai populare seriale marca Netflix se transformă într-un joc video

0

Numeroșii fani ai celebrului serial Narcos se vor putea reîntâlni cu personajele preferate la finalul lunii noiembrie, atunci când, conform unui material publicat de cei de la playtech.ro, urmează să fie lansat noul joc video Narcos Rise of the Cartels, anunțat încă din luna martie a anului trecut.

Intitulat sugestiv Rise of the Cartels, jocul video produs și dezvoltat de Curve Digital și Kuju (Guitar Hero Live, Ultimate Alliance, Risk Urban Assault etc.) va fi disponibil jucătorilor în variantă pentru PC și Playstation 4 începând cu 19 noiembrie, în timp ce posesorii de console Nintendo Switch și Xbox One vor fi nevoiți să aștepte 3 zile în plus pentru a putea intra în pielea agenților DEA sau a traficanților columbieni.

Citeste și asta: VIDEO: De Halloween, ai filme horror la un preț șoc

Pentru o experiență de joc decentă, cei care intenționează să încerce jocul pe PC sau laptop vor avea nevoie de următoarea configurație minima:

 • Sistem de Operare: Windows 7, 8, 8.1, 10 x 64

 • Procesor: Intel Core i3-2100 (2 * 3100), AMD Athlon II X4 645 AM3 (4 * 3100) sau echivalente

 • Memorie: 4 GB RAM

 • Grafică: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (1024 MB) OR AMD Radeon HD 6850 (1024 MB) sau echivalente

 • Stocare: 12 GB spațiu disponibil

Narcos Rise of the Cartels nu este chiar primul joc video inspirat 100% din serialul TV cu același nume, ci primul în categoria sa. Nu mai departe de luna mai a acestui an, compania NetEnt, renumită pentru jocurile videoslot inspirate din lumea filmului și a muzicii (Planet of the Apes, Jumanji, Guns N’ Roses, Jimi Hendrix și altele) a lansat, în colaborare cu producătorii serialului, slotul Narcos. Cu un procent de plată RTP (Return To Player) stabilit la 96.23%, runde bonus multiple, grafică video și efecte audio de înaltă calitate și câștig maxim de 602.400 fise, slotul video Narcos s-a bucurat de un succes fantastic în rândul amatorilor genului, câștigându-și rapid locul în categoria celor mai populare jocuri la cazinoul românesc Vlad Cazino, acolo unde poate fi jucat atât pe bani reali, cât și virtuali.

Citește și asta: Line Art, trendul momentului în materie de manichiură!

În altă ordine de idei, cei de la express.co.uk tocmai au anunțat că Narcos: Mexico – sezonul 2 urmează să fie lansat mai devreme decât se estima, astfel că primul episod din noul sezon ar putea fi lansat în februarie 2020, potrivit sursei citate, nu în februarie 2021, așa cum se știa.

Produs și creat de Chris Brancato, Carlo Bernard și Doug Miro, serialul polițist american Narcos inspirat din viața celebrului Pablo Escobar a fost lansat de canalul Netflix în vara anului 2015, fiind urmat de încă 3 sezoane. În ciuda popularității sale uriașe, puțini știu că, inițial, Narcos ar fi trebuit să fie doar un film, însă producătorii au realizat pe parcursul filmărilor că intriga este mult prea amplă și numărul personajelor mult prea mare pentru a încăpea într-un singur film, astfel că l-au transformat în ceea ce avea să fie primul din cele 4 sezoane ale unuia dintre cele mai urmărite seriale TV în întreaga lume.