Unul dintre cele mai importante târguri de nunți din Ardeal își deschide porțile la Satu Mare în ultimul weekend din ianuarie

1

Târgul de Nunţi Wedding EXPO & Bridal SHOW își deschide porțile în Satu Mare la finalul acestei luni. Evenimentul ce va avea loc în Cortul de Lux pentru Evenimente de la Hotel Dana se va desfășura în perioada 29-31 ianuarie 2016, timp în care viitorii miri își vor putea organiza nunta de la A la Z.

În cadrul evenimentului aflat la a VI-a ediţie, expozanţii vor prezenta ultimele tendinţe în rochii de mireasă, costume pentru miri, accesorii şi rochii de seară. Tot aici, agenţiile organizatoare de evenimente îşi vor arăta măestria în amenajarea spaţiilor, cofetăriile şi laboratoarele de specialitate în fabricarea celor mai delicioase prăjituri şi torturi, iar studiourile foto-video în conceperea celor mai originale invitaţii şi albume.

Oferta evenimentului va fi completată de firme de sonorizare, restaurante, servicii de catering şi agenţii de turism care au pregătit variate oferte pentru luna de miere. Fiecare eveniment trebuie să reprezinte un moment special, de aceea expozanţii vor oferi vizitatorilor şi pachete promoţionale pentru toate buzunarele, ajutând astfel ca petrecerea mult visată să devină realitate.

afis

Deschiderea oficială va avea loc de la ora 13:00. Sâmbătă şi duminică expozanţii îi aşteaptă pe vizitatori între orele 10:00 – 18:00.

Evenimentul este organizat de Show Time Entertainment Factory, iar PAGINA DE LIFESTYLE este partener media.

1 COMENTARIU

  1. […] Târgul de Nunţi Wedding EXPO & Bridal SHOW își deschide porțile în Satu Mare la finalul acestei luni. Evenimentul ce va avea loc în Cortul de Lux pentru Evenimente de la Hotel Dana se va desfășura în perioada 29-31 ianuarie 2016, timp în care viitorii miri își vor putea organiza nunta de la A la Z, relatează paginadelifestyle.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here