Unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia vine în România! Burak Özçivit se va întâlni cu fanii filmelor turcești

0

Unul dintre cei mai iubiți actori turci din ultimul timp, dar și unul dintre cei mai frumoși actori din lume, Burak Özçivit vine în Rânia. Celebrul star din Turcia va fi prezent la inaugurarea unui magazin din capitală.

Vedeta vine special în România pentru acest eveniment,iar miercuri la ora 16.00 având programată și o sesiune de autografe cu fanii din România. Actorul a început să devină cunoscut după rolurile sale din serialele Suleyman Magnificul și Dragoste Infinită.

Burak Özçivit este imaginea brand-ului de haine AC&co , reprezentând perfect bărbatul modern, elegant, șarmant, omul business- casual, care ține la etichetă și știe să poarte hainele clasice.

La evenimentul de inaugurare va fi prezentă și Doamna Ambasador a Turciei în România, Füsun ARAMAZ, scrie kanald.ro

Compania se așteaptă ca AFI Palace Cotroceni să fie magazinul cu cei mai mulți clienți, având în vedere poziționarea centrului comercial, dar și dimensiunea magazinului.

AC&CO deschide al patrulea magazin în România.

Un nou magazin al brand-ului de modă pentru bărbați AC&co va fi inaugurat miercuri, 26 iunie în București. Astfel, la mai bine de un an de la intrarea pe piața din România, brand-ul turcesc s-a extins ajungând la un număr de patru magazine în București. După centrele comerciale Sun Plaza, Fahion House și Park Lake, brand-ul AC&co a ales AFI Palace Cotroceni pentru al patrulea magazin din oraș.