Unul dintre cei mai cunoscuți DJ-i din lume s-a căsătorit! Cine este aleasa lui

0

Unul dintre cei mai cunoscuți dj-i din lume s-a căsătorit! Este vorba despre Dimitri Vegas,unul dintre dj-ii celui mai iubit duo al muzicii electronice (Dimitri Vegas&Like Mike). El și-a unit destinele cu frumoasa Anouk Matton, de aceeași meserie și ea. 

Dimitri Vegas și Anouk Matton s-au căsătorit civil! Cei doi au spus un mare DA de față cu familia și câțiva prieteni. A urmat apoi o petrecere la un restaurant. Totul s-a întâmplat într-un cadru restrâns pentru că așa și-au dorit. Deocamdată nimeni nu s-a lăudat cu fotografii de la eveniment, doar Mike, fratele artistului, a “scăpat” câteva fotografii și filmulețe scurte pe InstaStories.

Cei doi au fost extrem de eleganți, ca de obicei. Dimitri și Anouk s-au logodit anul trecut pe 31 august și tot pe aceeași dată s-au căsătorit în acest an. După o relație de aproape un an, cel mai iubit cuplu din lumea EDM a făcut pasul cel mare și cu siguranță urmează o petrecere la care vor fi invitate toate vedetele din lumea muzicii electronice.

Cei doi dj-i, Dimitri Vegas & Like Mike , pe numele lor real Dimitri Thivaios şi Michael Thivaios se numără printre cei mai iubiţi artişti din lumea muzicii electronice. Au un succes fulminant în mai multe țări, dar în timpul liber sunt mereu alături de iubitele lor. În cazul lui Dimitri Vegas, viața profesională este combinată cu cea personală. Asta deoarece, Anouk, acum soția lui este și ea DJ. Deseori cei doi au show-uri în aceleași locații și se bucură de fiecare minut petrecut împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.