Untold anunță o vară de neuitat în 2020! Vezi când are loc festivalul și cât costă abonamentele

0

Vara viitoare va fi una de neuitat, anunta organizatorii celui mai mare festival din Romania. Untold se pregateste de o noua editie plina de surprize, insa pana sa afle numele artistilor care vor concerta la Cluj, festivalierii pot cumpara bilete la pret promotional. In plus,tinerii isi pot rezerva de pe acum cazarea in inima Transilvaniei pentru ca s-a anuntat si data evenimentului din 2020.

Untold inseamna patru zile pline de magie si momente unice si in 2020. Festivalul se va desfasura in perioada 30 iulie-2 august si va fi de neuitat, anunta organizatorii.

In aceasta seara, cei peste 375.000 de participanti care au fost la editia a cincea a Untold au retrait atmosfera festivalului prin aftermovie-ul evenimentului. 

Cele mai intense momente traite de public si artisti in cele patru zile au fost surprinse de echipa de filmare in 11 minute.  

Primele bilete la un pret special se vor pune in vanzare miercuri la ora 14. Cei care se inregistreaza pe site-ul festivalului vor putea cumpara abonamentele de acces general la 109 euro plus taxe, cel mai avantajos pret.

De asemenea, Untold scoate la vanzare si abonamentele General Access Flexi la pretul de 119 euro plus taxes au General Access Risk Free la 122 euro plus taxe.Vor fi disponibile si abonamentele VIP care costa acum 309 euro plus taxe, din pretul final de 399 de euro. La aceste variante participantii au posibilitatea sa isi faca check-in online gratuit sau, in cazul in care nu mai pot participa, returnarea biletului pana la cel putin 14 zile inainte de festival.

In 2019 Untold a strans sute de mii de oameni pe taramul magic. Numarul strainilor care au ajuns la Cluj cu ocazia festivalului a crescut simtitor iar pentru 2020 organizatorii preconizeaza ca vor bate noi recorduri.