Home / Cluj / UNTOLD 2017, ziua 3: show-uri spectactuloase și un nou record de participanți

UNTOLD 2017, ziua 3: show-uri spectactuloase și un nou record de participanți

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD, ziua în care Armin Van Buuren a urcat pe DRAGON’S NEST, a adus în tărâmul plin de magie peste 90.000 de participanți. Dj-ul olandez, atât de mult iubit de fanii din România, Armin van Buuren a stat pe scenă aproape 5 ore, iar la finalul show-ului s-a închinat în semn de respect în fața participanților care au rămas până la ora 8 dimineața pe stadion și le-a spus în limba română “România, vă iubesc!”. Show-ul lui Armin van Buuren a fost transmis live integral pe pagina de facebook a festivalului UNTOLD, dar și pe pagina artistului, unde peste 30 de milioane de oameni din intreaga lume l-au urmarit pe artisul olandez, in direct, pe scena de la Cluj.

Trupa Hurts a urcat aseară pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. Cei doi artiști au declarat că acceptă de fiecare dată cu mare bucurie invitația de a concerta în România și asta pentru că, spun ei,  când vin aici se simt ca acasă. Cei doi artiști sunt mare fani ai fotbalului și au declarat că îl cunosc pe Dan Petrescu și pe Gheorghe Hagi.

„România e ca și casa noastră pentru noi. Ne simțim incredibil alături de publicul de aici. Dacă vreodată cineva ne va invita, de exemplu, să compunem imnul Echipei Naționale de Fotbal a României, o să acceptăm cu mare placere.” au declarat cei doi componenți ai trupei Hurts.

Hurts live at UNTOLD 2017!

Hurts live at UNTOLD 2017!

Posted by Untold on 5 August 2017

După ce a participat la prima ediție a festivalului UNTOLD, artistul britanic, Tinie Tempah și-a dorit să revină, iar aseară a urcat pe scena principală unde, împreună cu publicul a creat un moment impresionant.

„Este o nebunie curată ce se întâmplă de fiecare dată când ajung pe scena festivalului UNTOLD. Este incredibil câtă energie pozitivă primesc din partea publicului și a fanilor din România. Abia aștept să mă reîntorc.”a declarat Tinie Tempah.

Pe scena DRAGON’S NEST a urcat aseară, pentru prima dată în România, dj-ul misterios Marshmello.

marshmello live at UNTOLD 2017!

marshmello live at UNTOLD 2017!Register for #UNTOLD 2018 here: https://untold.com/ro/pre-register-2018

Posted by Untold on 5 August 2017

Sunnery James & Ryan Marciano, care au urcat pe scenă și alături de Armin van Buuren au declarat că festivalul UNTOLD este pentru ei cel mai bun festival din an și că oriunde se duc în lume, răspândesc povestea UNTOLD.

„Este cel mai bun festival din an pentru noi și oriunde ne ducem le spunem tuturor artiștilor cu care ne intalnim, că există în România, la Cluj, unul dintre cele mai bune festivaluri din lume. Este incredibil de frumos ce se întâmplă aici.” au declarat Sunnery James & Ryan Marciano.

Sunnery James & Ryan Marciano live at UNTOLD 2017!

Sunnery James & Ryan Marciano live at UNTOLD 2017!Register for #UNTOLD 2018 here: https://untold.com/ro/pre-register-2018

Posted by Untold on 5 August 2017

Pe DRAGON’S NEST au urcat în a treia zi a festivalului, Subcarpati, Era Istrefi, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Marshmello și Armin van Buuren. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Loco Dice, Chris Liebing, ONYX, Dub Fx, Sigma, Parra for Cuva, Blondish și mulți alții.

Peste 100.000 de oameni au participat la evenimentele organizate în cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD.

About paginadelifestyle

Check Also

10 motive pentru care trebuie să mergi anul acesta la Electric Castle

Festivalul Electric Castle, care este organizat in Bontida , este una dintre cele mai cunoscute ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.