Unde plecăm în vacanță în 2018?

0
72

Anul acesta e aproape de final, iar noi ne gândim deja la cel care urmează. Dacă e să tragem linie, e bine să ne amintim de lucrurile frumoase care s-au întâmplat în 2017, așa că sigur mulți ne vom gândi la vacanțele petrecute în anul care trece. Unde plecăm în vacanță în 2018? Aflați imediat!

În 2017 destinația preferată a românilor a fost Turcia, țară care îi așteaptă și în 2018 cu oferte speciale. Avioane pline cu turiști au plecat spre Antalya și Istanbul în acest an, iar hotelurile luxoase au fost pline ochi pe parcursul întregului sezon.

Românii iubesc serviciile all inclusive oferite de hotelierii turci, așa că au ales într-un număr extrem de mare să profite de pachetele turistice din Antalya. Resorturile spectaculoase, cu plaje perfecte, activități pentru toate vârstele și mai multe modalități de relaxare, dar și mâncarea foarte bună au fost principalele atracții pentru românii care au ales Turcia ca destinație de vacanță în 2017.

Pentru 2018 operatorii de turism vin cu noi propuneri pentru pasionații de călătorii. Riviera turcească, aflată în plină dezvoltare, își așteaptă turiștii încă din luna mai, la deschiderea sezonului. Vacanțele în Turcia se pot rezerva de pe acum. Astfel, puteți profita de prețuri excelente și vă puteți pregăti din timp pentru concediul mult visat.

Touroperatorul turc Need Tour a pregătit multe surprize pentru turiștii români. Noi resorturi, servicii exclusiviste și multe extra-facilități pentru cei care vor alege o călătorie în Turcia. Din luna mai și până în septembrie 2018 veți putea zbura spre Antalya cu patru curse charter care vor decola săptămânal din București, Cluj-Napoca, Oradea și Suceava. De asemenea, agențiile de turism partenere Need Tour vă vor putea oferi pachete personalizate și în cazul în care veți dori să plecați spre această stațiune cu mașina personală.

Need Tour România vă așteaptă în 2018 și cu ofere speciale pentru familii. Așadar, aveți toate motivele să vă organizați deja vacanța de vară, astfel încât să puteți beneficia de confortul dorit și vă bucurați de amintiri de neuitat în anul care vine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here