Unde găsești plaje cu nisip în Croația?

0
177

Croatia, surprinde pe oricine fiind destinatia potrivita pentru orice turist. Dar foarte putini stiu ca exista si aici plaje cu nisip. Mai jos am facut o catalogare a lor in functie de diverse criterii:

Plaje potrivite pentru familii cu copii

Cea mai cunoscuta dintre ele este plaja Bijeca din Medulin. Aici veti gasi un tobogan de apa perfect pentru distractia copiilor. De asemenea, malurile sunt amenajate in asa fel incat accesul in mare sa se faca foarte usor.

Este ideala pentru familiile cu copii deoarece apa nu este foarte adanca, accesul in mare se face foarte usor si este potrivita pentru copii indiferent de varsta.

bijeca

Plaje potrivite pentru escapade romantice

Peisajul superb dat de imbinarea armonioasa dintre munte si mare fac din plaja Saharun , locul perfect pentru o vacanta plina de romantism. O data cu lasarea serii , tinerii se aduna pe plaja si organizeaza tot felul de petreceri pana tarziu in noapte

Plaja Crvena Luka se afla intr-un golf ascuns si de intinde pe o suprafata de doar 150 metri. Este una dintre putinele plaje putin cunoscute dar foarte spectaculoase ca si peisaj, iar faptul ca este ascunsa o face si mai apreciate de cuplurile de indragostiti.

crvena luka

Plaje cu Steag Albastru

Plaja Rajska a fost distinsa cu steag albastru datorita faptului ca este potrivita pentru cei care doresc bai de soare si de asemenea apa este foarte curata si putin adanca.

Zaton a fost distinsa cu steag albastru ca urmare a serviciilor de calitate, a peisajului superb . Aici gasiti numeroase parcuri de distractii, sau oportunitati pentru practicarea sporturilor nautice.

zaton

Daca va ganditi sa va petreceti concediul intr-una din aceste destinatii, la Z Tour veti gasi oferte pentru toate buzunarele.

Pentru informatii accesati www.ztour-travel.ro sau sunati la numerele de telefon:+40 264 592121; +40 264 480101; +40 722 240201

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here