Una dintre cele mai stilate femei din lume pozează în accesorii din piele din noua colecție capsulă Gino Rossi

0

Negru, bej, maro-negru sau bej-negru – cizmele din piele din colecția capsulă Timeless Sense Gino Rossi sunt unite prin croiala lor – o căptușeală îngustă ca o șosetă, tocul înalt perfect echilibrat și vârful ascuțit. Pantofii din colecția capsulă sunt însoțiți de serviete, tot din piele, în formă de clutch la scară redusă în nuanțe similare: negru, maro caramel și bej camelie.

Timeless Sense este în concordanță cu tendința pentru minimalismul modern, prin urmare, în obiectivele campaniei, stilistul Agnieszka Ścibior a îmbrăcat-o pe vedeta populară de pe internet, Maja Wyh (aproape 400.000 de fani o urmăresc pe Instagram) în haine din tricotaje moi, costume sau seturi pentru bărbați, combinând codul vestimentar de birou cu senzualitatea feminină.

Modelul a fost Maja Wyh, născută sub numele de Maja Weyhe, care își îmbină munca de influencer cu designul, fotografia și modelingul. Ea își împarte timpul între Germania natală și Italia, ceea ce îi inspiră activitățile artistice. Maja Wyh este cunoscută pentru stilizările sale simple care juxtapun, care combină asceza scandinavă cu je ne sais quoi-ul parizian și pragmatismul german. Maja preferă să poarte blugi largi, pulovere cu dungi în stilul franțuzesc și rochii voluminoase până la podea.

Moda nu este singura dragoste a lui Maja. Profilul ei de Instagram este plin de referințe către artă – recent a devenit fascinată de picturile lui Kenny Gregoire, Miriam Cahn sau Ferdinand Hodler. Picturile sunt însoțite de fotografii impresioniste, neclare, brute. Maja Wyh privește îndeaproape natura pentru a-i transfera frumusețea pe obiecte.

Influențatoarea a înființat și propriul brand numit Weyhe, care, precum colecția capsulă Gino Rossi, definește simplitatea. Cel mai recent look al ei prezintă rochii negre cu guler, cămăși voluminoase cu mâneci cu volane și pantaloni largi semitransparenți. Întregul look seamănă cu armura unui cavaler medieval și puțin cu moda viitorului.

Timeless Sense se potrivește perfect în aceste tendințe – minimalist, atemporal și senzual. O femeie modernă vrea să se simtă puternică și sexy în același timp, iar combinația dintre o servietă aparent formală cu cizme cu toc înalt stabilește o nouă direcție în modă.

Fotografii: Łukasz Pukowiec

Model: Maja Wyh

Styling: Agnieszka Ścibior

Make-up: Wilson

Hair: Łukasz Pycior

Scenografie: Grzegorz Polański

Marketing Director: Katarzyna Krawczyk / CCC

Art Director: Maria Mastalerz / CCC

Producție: Olga Janicka

Colecția capsulă este acum disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.