Un team building reușit este posibil apelând la profesioniști

0
47

Aceia care ați intrat deja pe platforma HPDI probabil că ați fost încântați de interfața simplă, intuitivă. Este extrem de ușor de navigat prin paginile acesteia, publicitatea este discretă și nu agresează vizitatorii.

Dacă ești agent economic și îți dorești ca să achiziționezi un program de team building pentru angajații tăi chiar ai ajuns unde trebuie.

Dacă o să studiați cu atenție oferta companiei HPDI, site-ul și blogul acesteia, veți putea ca să alegeți exact ceea ce aveți nevoie.

În afară de servicii de team building calitative, puteți ca să beneficiezi aici, de consultanță în resurse umane, precum și de cursuri care îți vor ajuta personalul ca să se dezvolte accelerat pe plan personal și profesional.

Printre clienții de marcă ai companiei s-au numărat în cei 17 ani de când funcționează: Arctic, BCR, Continental, Franke, Leone, LG Romania, Oriflame, Policolor, Petrom, Raiffeisen Bank, Avira, iar lista ar putea continua până la peste 150 de companii prestigioase care își desfășoară activitatea în țara noastră.

Beneficiile principale pe care un un program de team building îl aduce participanților sunt multiple. Ele se pot sintetiza în principal în următoarele:

– o comunicare mai bună la locul de muncă;

– descătușarea creativității latente;

– dezvoltarea capacității de a elabora strategii complexe individual și în echipă;

– exersarea aptitudinilor de a lua decizii rapide;

– implicarea activă în cauze sociale;

– întărirea puternică a coeziunii echipei.

Programele de team building se pot desfășura afară sau în interior, dar există și programe de team building care împletesc activitățile desfășurate în aer liber cu cele de interior.

Nimic nu e mai eficient în procesele de învățare, chiar și la vârsta adultă, decât jocul.
Echipa de facilitatori  numără în prezent peste 30 de persoane cu experiență de minim 3 ani în desfășurarea de asemenea programe speciale destinate companiilor din diverse sectoare de activitate.

În concret este vorba de specialiști experimentați în tehnici de comunicare, psihologi, antrenori de fitness, nutriționiști, actori, chiar și dansatori profesioniști.

Clienții – agenți economici pot, în funcție de preferințe, să aleagă exact acel program de team building cu adevărat interesant, care să fie foarte bine apreciat de către oamenii care vor participa la el.

Unul dintre cele mai frumoase asemenea team building-uri se desfășoară concomitent outdoor și indoor. Este denumit ORIGINI și are ca beneficii principale: cunoașterea unor tradiții românești pierdute, dezvoltarea abilităților de relaționare, dobândirea de abilități specifice diferitelor zone, cunoașterea istoriei.

La acest program pot participa 10 până la 50 de persoane și se poate desfășura în locații deosebit de frumoase din România, precum sunt: Muzeul Satului din București, Satul Pescarilor din Deltă, Satul Meșteșugarilor din Comana sau chiar în altă locație solicitată, unde vor fi aduși diverși meșteșugari populari cu notorietate.

ORIGINI este un team building ce include trei ateliere, desfășurate simultan.

Participanții împărțiți pe echipe vor învăța în cadrul fiecăruia dintre ele lucruri interesante, precum ar fi: confecționarea manuală a hârtiei, olăritul, țesutul, împletitul, cioplirea lemnului etc. Ei își vor confecționa propriile produse în funcție de atelierele la care participă.

Echipele vor trece pe rând pe la toate cele trei ateliere, așa încât la final ei vor reuși ca să învețe niște lucruri noi și să se mândrească cu produsele pe care le-au creat cu propriile lor mâini, ceea ce le va aduce o satisfacție deosebită.