Un stil de viaţă relaxat? Da, se poate, cu Masatto

0

Pare că în zilele acestea nu mai cunoști ce înseamnă relaxarea. Culmea, tehnologiile actuale îți permit să fii mereu conectat cu munca, însă mai rar deconectat de la stres. Accesezi ușor orice informație, rezolvi rapid tot ce ține de diversele task-uri, însă nu la fel de fast și de eficient ai grijă de starea ta de bine. Poți să ai o viață relaxată, cu fotoliile de masaj Masatto.

Tehnologiile avansate, baza fotoliilor de masaj, îți permit să te bucuri în timp mai scurt de o sesiune de masaj full body. Este o pauză binemeritată oricând, este fuga ta din realitatea stresantă și totul poate fi redus la programe de câteva minute, ședințe de masaj la tine acasă.

Masatto – a way of life

Pentru cei care încă nu au cunoscut lumea Masatto trebuie spus că aici vor simți că găsesc un promoter al vieții relaxate. Este îndemnul de a proiecta spre propria persoană starea de bine. Nu te condiționa de timp, de perioada în care ai concediu, de program, de zi și sute de alte scuze și motive pentru care nu ai cum să ajungi la ședințe de masaj si la spa spre exemplu.

Schimbă modul în care experimentezi starea de bine obținută prin masaj! Cu un design captivant, cu funcții dintre cele mai complexe, orice fotoliu de masaj de la Masatto își propune să maseze fiecare centimetru de piele, de la gât, de-a lungul coloanei și până la tălpi. Exclusiv la Masatto vei regăsi modele de fotolii ce includ în programele lor de masaje și cele pentru zona genunchilor – fă cunoștință cu Sirius!

Masatto nu s-a oprit doar la atât. Integrarea boxelor și a sistemului Bluetooth ce fac posibile ascultarea muzicii favorite pe fundal, în timp ce te bucuri de masajul ales este o întregire a acestei experiențe. Combinând muzica cu masajul este obținută starea de bine numaidecât.

Perfecțiunea nu există?! Ba da, în versiunea fotoliilor de masaj Masatto

Pur și simplu nu ai ce să le reproșezi. Vorbim despre tehnologii moderne și unice, de sisteme patentate și per total de un mix de funcții care răsfață din cap până în vârful picioarelor. Alege din programele automate sau manuale varianta cea mai convenabilă pentru tine.

Șina de tip S sau L – ce ține cont de curbura naturală a coloanei și așează utilizatorul într-o poziție de maxim confort.

Fotolii premium delux 3D sau 4D – colectia Masatto include variante de fotolii premium și luxury. Unele includ un sistem unic de masaj cu role 4D – acestea masează profund și precis. Descoperă luxul și performanța unor fotolii fără egal.

Control facil prin telecomandă sau aplicație mobilă – tehnologia este aliniată preferințelor și tendințelor de actualitate, astfel încât controlul programelor, intensitatea, viteza și alte setări pot fi controlate și prin device-ul mobil.

Paradisul senzațiilor

Starea de bine nu ar trebuie să fie condiționată de ceva anume, ea este un stil de viata. Totuși, o facem dependentă de tot felul de aspecte, materiale sau nu. Este de înțeles, ești încărcat de task-uri. Dar când nu te simți apt, ești epuizat, oricât ai munci să duci la capăt o sarcină primită, în final nu te vei bucura de nimic, căci ești extenuat. Rupe lanțul acesta al durerilor, al stării de neputință, al insomniilor și tensiunii.

Fotoliile de masaj de la Masatto pot fi terapeutul potrivit, disponibil la orice ora din zi si din  noapte. Este de ajuns să încerci o singură dată și să îți dai seama că ai putea deveni lejer un dependent al acestui răsfăț.

Masează tălpile și gambele, cu vigoare și continuitate până când îți simți picioarele ușoare și pășești ca și când ai pluti. Este o senzație divină după ce ai stat ore în șir la birou.

Ca o gură de aer proaspăt, la propriu. Spre exemplu fotoliul Dominus eliberează ioni negativi de oxigen la nivelul capului. Știi ce înseamnă acest lucru? O gură de aer proaspăt, în timp ce ești masat, te poartă cu gândul spre culmile relaxării.

Pază bună trece primejdia rea

Nu trebuie să aștepți să simți dureri, să te confrunți cu ele zilnic pentru a decide să investești într-un fotoliu de masaj. Previi și nu tratezi este deviza sănătoasă. Poți încerca fotoliile Masatto pentru a te convinge că sunt ceea ce trebuie si ce ai tu nevoie! Poți face asta în toate showroom-urile din țară, dintre care 2,  în capitală.

Un program de 15 minute îți va schimba percepția despre ce înseamnă să te simți mai bine fizic. Convinge-te că fotoliile de masaj nu emit doar vibrații pentru a te relaxa pe moment, ci sunt atât de complexe încât te revigorează.

Consultă un specialist:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Showroom București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97