Un nou jurat și o concurentă nouă la BRAVO, AI STIL! Cum vor fi emisiunile din această săptămână

0
foto: kfetele.ro

Saptamana aceasta se anunta noi schimbari in show-ul de fashion “Bravo, ai stil!”. Emisiunea difuzata la ora 23:00, la Kanal D aduce un nou jurat si o noua concurenta cu drepturi si obligatii depline va intra in competitia stilistica.

Diana, in varsta de 22 de ani, vine din Sibiu; tanara paseste energica pe podium si asteapta cu mari emotii primul verdict al juratilor, in ceea ce ii priveste alegerile vestimentare din aceasta seara.
Cu speranta in suflet, juratii o menajeaza pe Diana pentru prima aparitie, nu acelasi lucru in fac si contracandidatele ei, care sunt de parere ca tinuta purtata de tanara nu este potrivita cu povestea pe care o expune aceasta.
“Cel mai intelept lucru pe care il poate face un cetatean, in momentul in care intra pentru prima oara in contact cu o anume cetateana, dornica de a experimenta, de a ne impartasi cunostintele ei despre stil, este sa fie indulgent. Ne defineste, la unison, indulgenta”, spune Maurice Munteanu.
Tot saptamana aceasta Andreea Banica se alatura juratilor “Bravo, ai stil!” pe parcursul acestei saptamani. Artista nu este straina de emisiunea de fashion intrucat cunoaste in detaliu conceptul acestui show, fiind prezentatoarea “Bravo, ai stil!”.
Andreea Banica a declarat ca se bucura ca va trai din nou aceasta experienta, vedeta asteptandu-se la surprize de proportii din partea concurentelor emisiunii.
“Ma bucur sa ma reintorc pe platoul <Bravo, ai stil!>, in calitatea de jurat al emisiunii. Abia astept sa le cunosc pe fete si sunt sigura ca va fi o saptamana plina de surprize. Voi incerca sa fiu obiectiva, dar si blanda cu concurentele, pentru ca sigur au deja multe emotii si este o presiune mare pe ele sa vina intr-un show atat de iubit, la care standardele au fost tot mai ridicate, de la un sezon la altul”, a spus Andreea Banica.