Un dj celebru vrea să colaboreze cu INNA! Ce a spus artistul despre româncă la conferinţa de presă de la Untold

0

Inna este celebră în toată lumea. Cântăreaţa este curtată deja de mai mulţi artişti cunoscuţi care îşi doresc să colaboreze cu ea. Unul dintre ei este şi celebrul DJ Dannic. Prezent ieri la festivalul Untold, el a declarat că i-ar plăcea să lucreze cu Inna pentru un nou hit.

Dannic a oferit un show de zile mari aseară la festivalul Untold. Înainte de a urca pe scenă, cunoscutul dj a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre muzica lui şi pasiunile sale. Întrebat despre industria muzicală şi artiştii din România acesta a spus:

“Nu cunosc artiştii români, ştiu doar de Inna. Cu ea mi-ar plăcea să colaborez.” a spus Dannic la conferinţa de presă Untold.

DSC_5201

Cine este Dannic?

DANNIC, pe numele său real Daniel Romers, este unul dintre cei mai talentaţi dj-i din lume. Olandezul a reuşit să se facă remarcat pentru stilul în care mixează dar şi pentru melodiile sale de succes. A colaborat cu artişti precum Hardwell,Dyro, Sick Individuals, iar în 2013 a reuşit să se claseze pe locul 26 în topul celor mai buni 100 de dj-i ai planetei.

Din 2015 Dannic a pornit în căutare de talente. A înfiinţat propriul label,numit Fonk Recordings şi promovează noi artişti, dându-le în acelaşi timp posibilitatea de a se afirma cu melodii sub semnătura casei sale de discurti.

DANNIC

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.