Un depozit haine second hand bun? Iată unde îl găsești!

0
1191

Moda magazinelor de îmbrăcăminte la mâna a doua este actualmente în accelerată dezvoltare în întreaga lume. Un depozit haine second hand cu marfă calitativă reprezintă cheia succesului în acest domeniu.E suficient să străbatem pe jos orașele europene, dar și pe cele americane, pentru a observa acest lucru.

Departe de a fi niște locuri obscure, unde intră doar persoane cu venituri mici, astfel de buticuri unde se vând la prețuri modice haine purtate, dar și încălțăminte, chiar și bijuterii, sunt frecventate de persoane din toate clasele sociale.

Chiar și vedetele internaționale recunosc fără jenă că își cumpără uneori lucruri la mâna a doua din asemenea magazine.

În plus, hainele second hand permit clienților să spună stop exploatării sălbatice a resurselor naturale, să contribuie la reducerea poluării.

Într-o epocă consumatoristă, reciclarea este un trend la modă.

Lucrurile deja fabricate pot să capete o nouă viață, pot să fie integrate în outfit-uri moderne, oferind celor ce le poartă o notă de originalitate deosebită.

Cererea de asemenea produse fiind în creștere și oferta este pe măsură. O afacere în domeniul vânzărilor de îmbrăcăminte la mana a doua este în mod sigur una profitabilă. Iar investiția inițială este extrem de mica.

Deoarece antreprenorii pot achiziționa „la kilogram” articole vestimentare second hand din depozite speciale, la niște costuri modice, le pot revinde clienților la prețuri accesibile, profitul provenind din volumul articolelor comercializate, nu din prețul per bucată.

Un depozit haine second hand en gros bun din Romania

Și în țara noastră există numeroase magazine de produse vestimentare la mâna a doua, românii depășind deja bariera psihologică ce îi reținea în urmă cu două-trei decenii să cumpere haine purtate.

S-a întâmplat acest lucru și pentru că oamenii de afaceri din domeniu au început să propună clienților mărfuri vestice, de cea mai buna calitate.

Chinezării se găsesc în obor, nu în buticurile de articole second hand respectabile.

În prezent, există magazine românești unde se vând inclusiv haine, dar și pantofi, genți, bijuterii, provenite de la marile branduri internaționale.

Aceste articole de fashion, moderne sau vintage (dar nu demodate!) pot fi achiziționate de către doritori la prețuri infime, reduse de multe ori chiar și cu 75% -90% față de prețul inițial. Și asta în condițiile în care nici măcar nu se observă că nu sunt noi, ci la mâna a doua!

Cum te aprovizionezi cu articole purtate, ușor de revândut

Secretul principal în acest tip de business în trend este să alegi inteligent cel mai bun depozit haine second hand din Romania.

Unde găsești marfă de calitate premium la un preț convenabil?

La Târgu Mureș există un asemenea depozit haine second hand, al firmei Solo Crema Italia. Toți aceia ce au cumpărat de aici au putut să se bucure de niște produse deosebite, care le-au adus profituri nesperate când le-au revândut în magazinele proprii.

Ce avantaje au comercianții ce cumpără en gros articole din depozitul Solo Crema Italia?

-produse extrem de variate, grupate pe categorii, în funcție de brand, clase de calitate, dintre care antreprenorii pot alege ce își doresc;

-transport gratuit pentru cantități mari comandate;

-reduceri atractive și prețuri mai mici pentru clienții fideli;

-consultanță de specialitate oferită la cerere beneficiarilor;

-oferte actualizate frecvent la produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte, în funcție de sezon;

-garanție pentru produse comandate;

-articole fabricate în Occident, în ambalajul original, nu chinezării de proastă calitate;

-haine la mana a doua de o calitate net superioară față de acele ce se pot găsi în alte depozite românești asemănătoare;

-înainte de expediere a coletului, conținutul este fotografiat, pentru ca beneficiarul să știe exact ce cumpără.

Condițiile de transport în cazul comenzilor efectuate la depozitul Solo Crema Italia

Transportul se face prin intermediul unei firme de curierat rapid și este gratuit în următoarele situații:

-la comenzi mai mari de 50 de kg produse de calitate Super Crema;

-la comenzi mai mari de 70 kg produse de calitate Super Moda;

-la comenzi mai mari de 100 kg produse calitatea întâi.

Cum se pot realiza comenzile de către cei interesați la Solo Crema Italia?

Antreprenorii ce vor să își aprovizioneze magazinele cu haine second hand, dar și cu încălțăminte, accesorii, textile pentru casă, bijuterii diverse, pot să comande cantitățile dorite online.

De asemenea, pot să viziteze personal depozitul angro cu sediul în Târgu Mureș, strada 22 Decembrie 1989 nr. 35, după o programare prealabilă.

Un parteneriat încheiat pe termen mediu sau lung cu această firma de marfă second hand en gros este cheia pentru o afacere profitabilă pentru aceia ce au un capital mic, vor să înceapă un business și nu știu către ce să se orienteze.