Home / Beauty / Uleiul de cocos și bicarbonatul te ajută să arăți cu 10 ani mai tânără. Ce efect au asupra tenului tău
Foto: Relivbeauty Care

Uleiul de cocos și bicarbonatul te ajută să arăți cu 10 ani mai tânără. Ce efect au asupra tenului tău

Tenul este principala grijă a femeilor trecute de prima tinerețe, dar și a celor care știu că trebuie să aibă grijă de el încă de la vârste fragede pentru a avea un aspect luminos și mereu proaspăt.

Înainte de a-ți hidrata tenul, un pas important îl reprezintă curățarea acestuia în profunzime. Dacă vrei să te asiguri că soluția pe care o folosești pentru a-ți igieniza tenul este 100% naturală, cel mai bine ar fi să o prepari chiar tu, folosind 2 ingrediente cât se poate de simple. Masca de față pe bază de ulei de cocos și bircarbonat nu numai că îți va curăța tenul în profunzime, ci te va face să arăți cu 10 ani mai tânără, ștergând orice imperfecțiune a pielii.

Cum prepari masca din ulei de cocos și bicarbonat?

Ingrediente:

1 linguriță de bicarbonat

2 lingurițe de ulei de cocos

Mod de preparare:

Pentru a prepara această mască ai nevoie de un bol în care să amesteci cu atenție cele două ingrediente, uleiul de cocos și bicarbonatul. După ce amestecul tău s-a transformat într-o pastă, aplică-l cu atenție pe toată suprafața tenului, potrivit healthytipsworld.net. Lasă masca să acționeze timp de 5 minute, după care clătește-te cu apă caldă. În timp ce înlături masca, încearcă să îți oferi un moment de relaxare, masându-ți cu grijă pielea de la nivelul feței.

Afla mai mult pe avantaje.ro!

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Mască de întinerire din două ingrediente! Vezi rezultatele în două săptămâni

Probabil ai auzit deja cât de sănătoși sunt fulgii de ovăz la micul-dejun, dar știai ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.