Uleiul de cocos, aliatul tău pentru o piele frumoasă

0
Foto: frendi.ru

Dacă din punct de vedere al consumului, uleiul de cocos este încă ușor controversat, nimeni nu îi poate nega însă proprietățile extraordinare atunci când vine vorba de folosirea sa în industria cosmetică.

Antibacterian și antifungic, uleiul de cocos poate fi aliatul tău de nădejde atunci când vorbim de frumusețea pielii ori a părului.

Iată cum îl poți utiliza:

Datorită calității sale antibacteriene, uleiul de cocos poate fi utilizat de persoanele care suferă de acnee. Mai exact, acidul lauric care se găsește în acest ulei este un antimicrobian foarte puternic, care luptă împotriva bacteriilor ce cauzează infectarea porilor.
Mai mult decât atât, și persoanele care nu se confruntă cu această problemă îl pot utiliza, deoarece conține o cantitate importantă de vitamina E, care hidratează pielea în profunzime. Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atât pentru demachiere, cât și pentru prevenirea ridurilor.

citeşte mai mult pe unica.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.