Uite cum poți să slăbești cu cafeaua de dimineață!

0
81
Foto: cnnturk.com

Fiecare avem anumite tabieturi fără de care nu se putem începe ziua. Fie că este vorba de alergatul în parc, o ceașcă de cafea sau micul dejun. Vestea bună este că acum poți să te folosești de cafeaua de dimineața pentru a avea grijă de siluetă.

Pe lângă faptul că, de dimineață, cafeaua poate fi de un real folos pentru a te învigora, aceasta este și benefică sănătății tale. Îți echilibrează sistemul imunitar, ameliorează astmul, îți alungă oboseala, îmbunătăţeşte randamentul intelectual şi fizic.

Odată cu consumul de cafea, îți stimulezi metabolismul și crești rezistența la efort, deoarece, odată consumată, mușchii sunt mult mai activi, iar grăsimile se ard mai repede, transformându-se în energie.

Cel mai bun truc pentru silueta ta

Un doctor din New York, pe numele său Dave Asprey, este considerat a fi inventatorul unei reţete pe care a numit-o „bulletproof coffee” (cafeaua antiglonț).

Acesta susține că, după ce a început să consume cafea cu unt, a pierdut aproximativ 6 kilograme, iar această metodă pare a fi una revoluționară și ideală mai ales pentru persoanele care se luptă cu surplusul de kilograme.

Și asta datorită faptului că untul de palmier sau de cocos combinat cu cafea este suficient cât să-ți asigure energia de care ai nevoie pentru a face faţă unei zile încărcate. Este și un aliat de nădejde în curele de slăbire, deoarece ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate pe o perioadă mai lungă de timp.

Avantajele uleiului de cocos

Untul, uleiul de cocos şi cel  de palmier sunt uşor absorbite de organismul uman. Untul neutralizează pofta de mâncare şi îi furnizează creierului nutrimenții necesari pentru a funcţiona la capacitate maximă. Iată un bun motiv pentru care și tu să îl consumi în fiecare dimineață!

Printre nutrimenții săi se numără: acidul caprilic, acidul lauric și acidul capric. Acești acizi grași care sunt ușor digerabili, au proprietăți antimicrobiene și antifungice și se duc direct la ficat din tractul digestiv unde sunt utilizați ca o sursă imediată de energie sau transformați în așa-numitele ketone care pot trata afecțiuni ale creierului, cum ar fi epilepsia sau boala Alzheimer.

Uleiul de cocos pare să fie extrem de eficient în special în ce privește reducerea grăsimii din zona abdominală. Aceasta este cea mai periculoasă formă de grăsime, deoarece se fixează în jurul organelor interne din cavitatea abdominală.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte ingrediente se pot adăuga la cafea pentru a slăbi mai ușor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here