Tunsoarea anului- The Shag

0

Vara asta se poartă tunsoarea Shag! Este una dintre cele mai populare coafuri pentru femei. Află totul despre aceasta de la Eduard Dăbîcan- ambasador L’Oreal Professional România!

Fie că vrei ca părul tău să fie aranjat şuviţă cu şuviţă, sau vrei ceva uşor de întreţinut, tunsoarea Shag este perfectă pentru tine!

“Această tunsoare, la fel ca şi Pixie, a făcut ravagii în lumea vedetelor şi nu numai. Multe femei au început să renunţe la lungime în favoarea părului puţin mai scurt, mai uşor de aranjat, mai jucăuş şi cu mai multă personaliate.

 

The Shag este o combinţie între o tunsoare spre lung şi un bob, este o tunsoare de lungime medie până pe umeri. Textura ideală a acestei tunsori este uşor ondulat, cu un aspect natural sau chiar uşor ciufulit.

Dacă ar fi să vorbim despre culoarea ideală pentru această lungime, am să vă dau numai veşti bune. The Shag arată bine cu orice culoare sau combinaţie de culori, fie că aveţi părul blond, bronde sau într-o combinaţie uşoară de culori calde.” a scris Eduard Dăbîcan pe site-ul personal.

 

sursa foto: edd.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here