Trenduri pentru miresele anului 2022: coafuri lejere și machiaje naturale! Iată ce spun specialiștii din beauty!

0

Coafuri lejere si machiaje naturale. Pe asta mizeaza specialistii din beauty in materie de trenduri pentru miresele anului 2022. Daca vor sa fie in pas cu moda, tinerele care vor imbraca rochia de mireasa anul viitor, trebuie sa aleaga look-uri cat mai elegante si feminine. Aflăm principalele trenduri de la specialiști!

Miresele anului 2022 trebuie sa fie elegante si cat mai feminine. Este sfatul specialistilor din beauty care le recomanda pentru sezonul de nunti de anul viitor sa opteze pentru look-uri mai putin complicate, dar sofisticate in acelasi timp. In materie de coafuri se merge pe un stil mai lejer insa, din look-urile mireselor nu pot lipsi nici accesoriile cu pietre si cristale. Banalele coronite sunt inlocuite cu alte tipuri de diademe care vor da un plus de eleganta oricarei mirese.

“Pentru miresele anului viitor noi propunem coafuri mai simple dar elegante. Noi vedem miresele foarte diafane, cu bucle mari, cat mai lejere, de aceea pentru sedinta foto in care prezentam noile trenduri am ales sa realizam astfel de coafuri. Credem ca miresele care vor sa fie mai feminine ar trebui sa uite de cocurile care se purtau in anii trecuti si sa opteze pentru ceva mai natural.

Coafurile propuse pentru miresele anului viitor: bucle cu mult volum realizate cu ondulatorul si apoi pieptanate usor. Pentru un plus de eleganta si stralucire putem adauga niste accesorii pretioase care va scoate in evidenta atat buclele cat si rochia.” spune  hair stilistii Florina Scurtu si Bianca Pantel.

Florina spune ca aceste coafuri sunt perfecte pentru mirese pentru ca se pot fixa in asa fel incat sa reziste toata noaptea. Asadar tinerele nu au niciun motiv ca sa isi faca griji din acest punct de vedere. In plus, se recomanda ca inainte de nunta viitoarele mirese sa mearga la salon pentru o proba ca sa fie sigure ca in cea mai importanta zi din viata lor vor avea coafura visata.

Si in materie de machiaj se merge pe mai multa simplitate si naturalete in 2022. Make up artistii spun ca miresele ar trebui sa aleaga culori mai putin stridente si tehnici de machiaj care sa le avantajeze din toate punctele de vedere.

“Pentru miresele anului 2022 eu recomand machiajele naturale. Putem opta pentru un eyeliner foarte finut (nu neaparat negru, poate fi maro sau culori adiacente), nuante de pastel cum ar fi un roz, de asemenea se poarta auriu foarte mult iar ca si noutate, anul viitor se vor putea adauga in machiajele mireselor si cateva pietricele.

Miresele ar trebui sa isi aleaga machiajul si in functie de preferinte. Daca o clienta se machiaza zi de zi atunci va opta pentru un machiaj mai strident in ziua nuntii, dar daca avem cliente care nu se machiaza deloc atunci majoritatea cer machiaje naturale. Este important sa stim ce isi doresc si ceea ce le place si apoi sa urmam trendurile.” ne-a declarat make up artistul Anastasia Popescu.

Pe langa coafura si machiaj, in ziua nuntii  rochia de mireasa este cea mai importanta pentru fiecare tanara. In 2022 se vor purta atat modelele simple cat si cele tip printesa, iar acestea se aleg in functie de preferintele fiecarei mirese.

In fotografiile realizate la Florina Scurtu Beauty Salon &Academy, viitoarele mirese vor regasi cele mai importante trenduri ale anului viitor, in viziunea specialistilor care au contribuit la acest proiect:

Hair: Florina Scurtu & Bianca Pantel

Make-up: Anastasia Popescu

Rochii: Royals Rochii de Mireasa Cluj

Accesorii: Raluca Bridal Accessories

Flori: BLOMMA

Modele :Raluca Munte ,Diana chiorean ,Giulia Farcas

Foto: Seeonx -Simion Lisnic