Trenduri în design-ul interior în 2019: accente metalice, materiale sustenabile și forme geometrice

0
Foto: jysk.ro

Un an nou vine întotdeauna cu noi experiențe, dorințe și planuri. În design-ul interior, un an nou aduce noi tendințe, dar și reinventări alte trendurilor recurente. Pentru 2019, designerii au pregătit noi direcții de amenajare ale spațiului interior modern pe care le poți urma atunci când te gândești să îți înfrumusețezi locuința. Vezi mai jos care sunt cele mai importante tendințe ale acestui an!

DECORAȚIUNI METALICE

Un trend foarte popular anul aceasta este amestecul de deceorațiuni metalice. Piesele de metal au fost apreciate dintotdeauna pentru că aduc strălucire și prospețime casei tale. Alege diferite sfeșnice, boluri, tăvi, rame pentru oglinzi sau casete metalice. Nu uita să amesteci mai multe tipuri de metal pentru un efect interesant.

FORME GEOMETRICE

Fiind deja un trend recurent, imprimeul cu forme geometrice se reinventează în fiecare an. Formele geometrice se bazează anul acesta pe maximizarea imprimeurilor și forme asimetrice. Te poți baza pe acest trend datorită aspectului dramatic pe care îl oferă spațiului. Un mod simplu și interesant prin care să incorporezi imprimeurile geometrice în casa ta este să adaugi câteva perne deco, pături călduroase, o lenjerie de pat, draperii sau cuverturi cu forme geometrice.

MATERIALE SUSTENABILE

Interesul pentru materialele naturale va crește anul acesta. Acest lucru se datorează în special texturii pe care materialele de origine naturală o adaugă design-ului interior. Vasele din ceramică, lămpile din sticlă sau din hârtie și obiectele decorative din sfoară îmbină aspectul practic cu atmosfera calmă și originile organice.

Află mai multe despre trendurile noului an pe site-ul www.jysk.ro!