Travestiții, ființe în care par a trăi două persoane diferite

0
83

Daca faci un sondaj rapid printre romani, afli ca unul dintre cei mai cunoscuți travestiți straini pe care ei il/o cunosc este, desigur, Conchita Wurst. Si acest lucru se datoreaza concursului Eurovision, pe care l-a castigat in urma cu 3 ani.

Vedeta austriaca nu isi asuma ipostaza de femeie decat prin travestire, prin deghizare, nu si printr-o schimbare de sex.

Dintr-un anumit punct de vedere, putem spune ca intr-o asemenea fiinta umana exista atat o femeie, cat si un barbat, fiecare avand personalitatea lui distincta.

Exista oameni pe lumea aceasta care poarta haine femeiesti din placere, la fel cum exista si femei se adopta haine si o atitudine 100% masculina.

“Doua inimi bat in pieptul meu. Persoana privata Tom Neuwirth si artista Conchita Wurst sunt doua persoane care se respecta una pe cealalta din inima. Sunt doua caractere individuale, cu doua povesti diferite, dar cu un mesaj comun pro-toleranta si impotriva discriminarii”, scria vedeta pe site-ul personal in urma cu vreo cativa ani.

Exista travestiti care ofera favoruri sexuale peste tot in lumea, inclusiv in Romania.

Ce-i drept, Thailanda este tara cu un pronuntat turism sexual in care travestitii sunt vestiti.

Barbati efeminati, incat pot ca sa fie lesne confundati cu niste femei deosebit de frumoase sunt extrem de solicitati pentru serviciile pe care le ofera strainilor. De regula acesti prestatori de servicii intime sunt adolescenti si tineri avand pana in 35 de ani, cultivati, asa incat turistii occidentali chiar ii angajeaza cu mare placere.

Precum scriu publicatiile de profil, foarte rar femeile sunt atrase de asemenea tineri cu o sexualitate alternanta, ei fiind cautati mai ales de catre homosexuali activi si de bisexuali.

Si in tara noastra exista inclusiv agentii care ofera clientilor partide fierbinti cu travestiti, deoarece solicitarea este suficient de mare si pe la noi si partea strainilor, nu doar in Germania, Austria sau Olanda.

Se pare ca aceia ce s-au bucurat de placerile oferite de catre ei au fost satisfacuti pe deplin.

Turismul sexual nu inseamna altceva decat un business de succes si trebuie privit strict in acest mod. Lucrurile sunt extrem de simple: deoarece exista cerere, vor exista si travestiti dispusi ca sa indeplineasca contra cost aceste dorinte sexuale mai putin obisnuite.

Atat timp cat nu este vorba de minori, cat ambele parti incheie un contract de prestari servicii tacit, lucrurile nu trebuie privite prin lupa ingusta a moralei, ci prin aceea a unei activitati economice reale, serioase, in care se platesc sau se castiga bani ca in orice alt domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here