Totul despre liftingul facial sau cum sa iti imbunatatesti aspectul fizic

0

Chipul este unul din primele parti ale corpului care ies in evidenta atunci cand oamenii fac cunostinta sau intalnesc alte persoane. O fata luminoasa, un chip frumos, vesnic tanar, va atrage atentia in mod placut. Un chip imbatranit, plin de riduri si de pete va atrage atentia in mod negativ, mai ales daca persoanele respective sunt inca tinere.

Trecerea anilor, expunerea la soare, fumatul, consumul de alcool, noptile pierdute, toate isi pun amprenta asupra chipului care va deveni vizibil imbatranit, pielea isi va pierde din elasticitate si din tonusul muscular, se va lasa si acest lucru poate determina aparitia perioadelor de depresie, pierderea increderii de sine si multe alte aspecte negative.

Ce este de facut? La primele semne de imbatranire care afecteaza din punct de vedere estetic, atat femeile cat si barbatii pot apela la tehnica de lifting facial pentru a se bucura ulterior de un chip intinerit si frumos.

Avantajele liftingului facial pentru paciente

Liftingul facial este o procedura minim invaziva, simpla, care nu dureaza mult, nu provoaca dureri si complicatii si aduce numai beneficii pacientilor. Acestia isi vor recapata increderea in sine, de vreme ce chipul lor va arata mai intinerit si mai proaspat, iar aparitiile in public nu va mai reprezenta o sursa de stres si de anxietate.

In plus, doamnele si domnisoarele nu mai trebuie sa se machieze foarte proeminent, sa foloseasca produse de inalta calitate pentru a estompa ridurile, vor face o economie semnificativa in ceea ce priveste achizitionarea de creme antirid de zi si de noapte.

Un alt avantaj al liftingului facial este acela ca rezultatele arata perfect natural, astfel incat aspectul intinerit este vizibil fara ca pacientele sa se teama ca prietenele sau cunoscutii vor observa ca s-au operat. In plus, sentimentul de tinerete este redat pacientelor, liftingul contribuind in mod substantial la un aspect odihnit, ajutand femeile sa se simta bine in propria lor piele.

Cei care doresc sa obtina proceduri personalizate pentru nevoile pielii lor trebuie sa ia legatura cu specialisti, deoarece in cadrul cabinetelor estetice se folosesc tehnici avansate care duc la obtinerea unui aspect complet natural in functie de nevoile individuale. Ceea ce inseamna ca o procedura de lifting facial poate fi combinata cu alte proceduri complementare pentru a obtine reintinerirea completa a fetei.

Trasaturile pacientului ideal pentru lifting facial

Pacientul ideal pentru lifting facial este o persoana majora a carei piele si-a piedut tonusul si elasticitatea, are pielea lasata in zona gatului, a pometilor si a liniei mandibulare, nu are un istoric medical incarcat cu probleme majore de sanatate, astfel incat starea acestuia permite o asemenea interventie.

Medici cunoscuti, precum Dr. Panturu, folosesc mai multe tipuri de tehnici operatorii de lifting facial pentru a ridica pielea fetei – de la liftingul profund, pana la cel superficial realizat la nivelul pielii. Important este ca acest procedeu minim invaziv aduce bucurie tuturor pacientilor.