Totul despre căderea părului!

0

Orice femeie visează la un păr de invidiat, lung și plin de volum, însă de cele mai multe ori ajungem să ne întristăm din pricina căderii sale. Potrivit euforia.tv , există o mulțime de mituri, pe care nu trebuie să le luăm în seamă și altele care ne vor ajuta să ameliorăm problema.

Iată ce ar trebui să știți despre căderea părului pentru a scăpa de ea:

1. Liniștește-te. Pierderea părului, în exces, poate fi cauzată de prea mult stres, așadar înainte de a-i face o vizită medicului, nu uita să arunci o privire asupra stilului tău de viață. Dacă ești mult prea stresată, încearcă să faci plimbări lungi, să respiri și să te bucuri de îmbrățișările celor dragi.

2. Reevaluează-ți rutina zilnică asupra părului. Dacă majoritatea firelor căzute le observi la duș, încearcă să analizezi produsele de frumusețe pe care le utilizezi. Folosește un șampon fără sulfat de sodiu, spală-te cu apă călduță, nu fierbinte și folosește un balsam de calitate. Încearcă să nu ții în permanență părul strâns în coc sau coadă.

3. Nu uita să ții cont de dietă. Un regim echilibrat, bogat în vitamine (D și E, acizi grași Omega 3) și antioxidanți pentru protecția părului, se regăsește în alimente vegetale.

4. Dormi bine. Odihna este extrem de importantă și poate inversa procesul de cădere a părului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here