Topul celor mai romantice destinaţii de vacanţă

0
76
Foto: PINTEREST

Te pregătești de vacanță și vrei ca experiența ta să fie una romantică? Fie că este vorba de o cerere în căsătorie, realizarea unei şedinţe foto de nuntă sau petrecerea lunii de miere, specialiştii recomandă câteva locuri din lume care sunt perfecte pentru așa ceva. Iată topul celor mai romantice destinații de vacanță!

Paris, Santorini şi Veneţia sunt doar trei dintre destinaţiile care ocupă primele locuri în topul celor mai romantice locuri din lume. Potrivit adevarul.ro studiul  comandat de Mills & Boon  a fost realizat de un grup de experţi în domeniul turismului, la acesta participând peste 2000 de oameni, scrie The Daily Mail.

Parisul, cunoscut ca oraşul iubirii, este preferat de tinerii căsătoriţi pentru Turnul Eiffel. Pe lângă faptul că aici se fac cele mai frumoase fotografii de nuntă, este şi unul dintre cele mai cunoscute locuri pentru o cerere în căsătorie.

Santorini, destinaţia care ocupă locul secund în clasament, este cunoscut pentru plajele sale idilice, pentru clădirile de un albastru splendid şi pentru unicitatea apusului. Trei elemente care pot contribui la realizarea celor mai frumoase poze de nuntă. Locul este unul excepţional şi pentru petrecerea lunii de miere.

Iată care sunt primele 10 cele mai romantice destinații de vacanță!

 1. Paris, Franţa

2. Santorini, Grecia

3. Veneţia, Italia

4. Coasta Amalfi, Italia

5. Maui, Hawaii, SUA

6. Bruges, Belgia

7. Bora Bora, Tahiti, Polinezia franceză

8. Kirkjufell, Islanda

9. Insula Cerf, Seychelles

10. Insulele Gili, Bali, Indonezia