Home / Cluj / TOP 6 artiști pe care nu trebuie să-i ratezi la UNTOLD Festival

TOP 6 artiști pe care nu trebuie să-i ratezi la UNTOLD Festival

Festivalul Untold incepe in mai putin de o zi, iar publicul astepta cu nerabdare sa asculte muzica celebrilor artisti. Ti-am pregatit un top cu 6 super-vedete pe care nu trebuie sa le ratezi la festival!  

6 – Don Diablo

Anul trecut, DJ-ul olandez s-a aflat pentru prima oara in Romania si a facut senzatie la Overnight in Cluj-Napoca. Don Diablo se intoarce in Romania la Untold Festival vineri, 4 august.

5 – Tujamo

Tujamo a indragit tara noastra dupa spectacolele sale din anii trecuti, iar anul acesta la festivalul Neversea din Constanta, DJ-ul a declarat ca publicul roman este cel mai bun public din lume.

4 – Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike se intorc pentru a treia oara in Romania, iar publicul roman este nerabdator sa ii vada din nou la Untold pe cei doi frati. Pe buna dreptate, a fost nebunie la fiecare show pe care l-au sustinut.

3 – Steve Aoki

Steve Aoki vine pentru prima data la Untold Festival, iar noi suntem curiosi sa vedem daca va pastra si traditia aruncarii unor torturi delicioase in public.

2 – Martin Garrix

Cel mai bun DJ din lume (desemnat de DJ MAG in 2016) se intoarce in Romania la Untold Festival. Dupa ce anul trecut Martin Garrix a oferit un spectacol de neuitat, anul acesta indragitul artist revine cu un nou show plin de surprize.

1 – Armin van Buuren

In fiecare an, la sosirea DJ-ului olandez, stadionul devine neincapator. Anul trecut, Armin van Buuren si-a innebunit fanii mixand mai bine de 4 ore, drept urmare putem sa spunem ca Armin este un adevarat #untoldhero.

Redactor: Evelin Cseh

 

About paginadelifestyle

Check Also

Programul UNTOLD, completat cu încă 130 de artiști!

După confirmarea singurului show Black Eyed Peas din Europa în 2018 la UNTOLD,  organizatorii festivalului ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.