TOP 5 tendințe în materie de încălțăminte. Vezi ce se poartă în sezonul rece

0
Foto: Pinterest

În sezonul rece îmbrăcămintea este foarte importantă, dar la fel de importante sunt și încălțările călduroase. În fiecare an apar noi trenduri în materie de încălțăminte, iar acum în 2018-2019 avem foarte multe opțiuni privind alegerea unor cizme pentru sezonul de iarnă.

Iată câteva tipuri de încălțăminte pe care trebuie să le porți anul acesta în sezonul toamnă/iarnă.

1. Animal printul este din nou în vogă.

Cizmele cu acest print sunt foarte stylish. Ele arată cel mai bine combinate cu un outfit de culoare neagră, dar pot fi purtate și cu o altă culoare. Important este să nu combinăm acest print cu altul, sau să nu îl mixăm cu prea multe culori, deoarece atunci nu va arăta bine.

2. În acest an, cizmele de cowboy sunt unele dintre cele mai trendy.

Acest tip de încălțăminte se poarte purta într-un look classic sau boho. Cizmele acestea reprezintă atât tradiție cât și modernitate.

3. Cizmele lungi,inspirate din anii 70 sunt din nou la modă.

Acest tip de încălțăminte adaugă o notă glamour oricărei ținute. Se pot încălța pentru orice tip de ținută, la orice eveniment, arată bine oricum.

4. Cizmele cu platformă sunt potrivite pentru femeile mici de statură.

Aceste cizme pot fi purtate pentru o ieșire în oraș pe timp de noapte, dar și de zi. Te salvează în orice situație.

5. Ghetele tip Timberland sunt perfecte pentru femeile care cauta încălțăminte comodă.

Foarte comforabile, aceste ghete pot fi purtate cu un outfit lejer, dar chiar și cu unul mai elegant. Important e să mixezi hainele în așa fel, încât să te simți bine pe parcursul întregii zile.