Home / Story / Top 3 cele mai mari dependențe pe care le are o femeie

Top 3 cele mai mari dependențe pe care le are o femeie

Femeile sunt poate cele mai mari consumatoare de tot ceea ce este nou, frumos si gustos. Chiar daca este scump sau chiar daca este ieftin, acestea, nu de putine ori, isi pierd timpul si chiar banii pe cele mai ciudate, nebune sau normale lucruri de pe piata. Dependenta vine consumand. Acest lucru este poate cel mai adevarat lucru care se poate remarca in piata atat de consumatori, cat si de comercianti.

Dupa mai multe studii si cercetari in acest sens, s-a stabilit ca exista o lista de produse/servicii de care sunt dependente femeile. In lista de mai jos am facut un infografic al celor mai comune dependente, pentru care femeile sunt mai mult decat dispuse de a oferi multi bani sau chiar fericite cand le primesc.

1. Pantofi

In cap de lista se afla, bineinteles, pantofii. Pentru ca sunt colorati, diferiti si la fiecare eveniment trebuie sa pasesti cu alti pantofi, o femeie nu poate decat sa se adapteze la cataloagele comerciantilor si sa spuna un mare da cand vine vorba de a investi intr-o noua pereche de pantofi. Fie ca este vorba despre o pereche de pantofi cu toc, fie ca este vorba despre o pereche de sandale sau ca vechea pereche de botine nu mai este la moda, dressingul pare a avea loc pentru fiecare incaltaminte noua.

2. Flori

Tot in lista dependentelor pe care le are o femeie sunt si florile. Si nu ne rezumam doar la florile pe care le primesc la diferite ocazii. Unele femei au o pasiune pentru flori, fie ca vorbim despre flori de ghiveci, fie ca este vorba despre florile dintr-un buchet sau un aranjament floral. Cumpararea in mod excesiv de flori, pozarea lor in fiecare zi si umplerea casei cu cele mai frumoase si colorate flori duce la o asa zisa dependenta. De regula, culorile, miresmele si asocierea dintre femeie si floare sunt stimuli de atragere a femeilor catre aceasta “dependenta”, folositi de comercianti in comunicarea cu clientii.

3. Mancarea

Gurmande sau nu, femeile sunt dependende de bunul gust. De gustul mancarii bine pregatite, de aroma celor mai gustoase preparate din carne, de dulceata celor mai aromate prajituri. Pe langa ciocolata, pe care o putem include tot in aceasta categorie, mancarea este una dintre placerile vinovate sau nevinovate admise de lista de obsesii avute de o femeie. Si nu degeaba, mancarea ajunge sa fie pozata, iar fotografiile urcate pe toate retelele de socializare. Vizitele dese la restaurante, comanda online de mancare gata facuta tot mai des si la orice ora sau orele petrecute intr-o bucatarie sunt doar trei dintre micile “simptome” ale acestei dependente.

Mancare, flori sau pantofi? Care este dependenta pe care o ai si de care nu poti scapa?

 

About paginadelifestyle

Check Also

Ce să faci să nu te îngraşi în vacanţă: ponturi de la un campion naţional de culturism şi fitness

Tentația de a gusta din tot felul de mâncăruri în vacanță este mare! Cum facem ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.