Top 12 calități pe care un model de videochat trebuie să le aibă

0
358

Videochatul este un domeniu vizat de foarte multe tinere care stiu exact ceea ce isi doresc de la viata. Daca pana acum cativa ani, acest job era privit cu o oarecare suspiciune, iar modelele care lucrau intr-un studio erau aspru judecate, conceptiile fetelor s-au schimbat radical odata ce au luat contact cu persoanele din spatele camerelor.

Pentru ca a devenit chiar un domeniu competitiv in randul tinerelor, foarte multe dintre acestea vor sa afle care sunt pasii ce le asigura o cariera de succes, iar pentru a afla detalii am discutat cu reprezentantii studioului de videochat BeYou din capitala.

Vrei sa afli care sunt pasii pentru o cariera de succes in videochat? Iata ce spun trainerii de la BeYou Studio:

1. Un prim pas pe care o fata trebuie sa il faca pentru a reusi sa se faca remarcata in mediul online il reprezinta adoptarea unei atitudini profesionale. Numai in momentul cand aceasta va uita de telefon si de toate atractiile externe va putea sa aiba un comportament profesionist. Pana la urma, chiar daca este un job extrem de relaxant, atitudinea face diferenta intre un simplu model, cu castiguri medii, si unul de top.

2. Originalitatea este o alta calitate pe care o fata care vrea sa castige bine trebuie sa o aiba. Aceasta conteaza foarte mult, pentru ca doar asa se poate face remarcata intre toate celelalte fete active. Mai mult, trebuie sa evite sa copieze alte modele, pentru ca nu va starni sub nicio forma interes. Si, sa nu uitam, in momentul de fata peste 110000 de fete lucreaza intr-un studio de videochat.

3. O persoana pozitiva va fi intotdeauna cautata. Nimanui nu ii place sa asculte un om care se plange de problemele sale, asa ca cele care vor sa aiba succes trebuie, mai degraba, sa stie sa asculte, sa ofere sfaturi si sa fie mereu cu zambetul pe buze.

4. Aspectul fizic conteaza foarte mult in online. Un model de videochat care se ingrijeste si o face cu mult bun gust si atentie va fi intotdeauna apreciata de catre cei din jur. De altfel, aceasta trebuie sa isi puna in valoare atuurile si sa profite la maximum de ele.

5. Tinuta pe care o adopta un model este, de asemenea, importanta. De ce? Pentru ca daca o tanara va imbraca aceleasi articole vestimentare in fiecare zi nu va reusi sa se faca remarcata si nu va atrage nicio persoana cu care sa discute. Nimeni nu spune ca trebuie aleasa o tinuta sexy, ci una care sa ofere confort si lejeritate.

6. Seriozitatea este o calitate pe care foarte multi o apreciaza, iar orice tanara care vrea sa ajunga model de top trebuie sa stie ca aceasta insusire este absolut necesara, chiar daca in videochat vorbim de o munca usoara si de conditii de lux.

7. Dorinta de perfectionare vine odata cu experienta acumulata. De aceea, tinerele care spera la o cariera spectaculoasa in domeniu trebuie sa fie receptive, sa isi fixeze teluri inalte si sa acumuleze experienta, astfel incat sa gestioneze toate situatiile care se vor ivi cu mult tact si rabdare.

8. Capacitatea de adaptare rapida conteaza foarte mult in cadrul unui studio de videochat, iar cu ajutorul trainerilor de la la BeyouStudio.ro  , care au peste 7 ani experienta in domeniu, orice tanara va deveni rapid increzatoare in fortele proprii.

9. Punctualitatea reprezinta un alt punct forte al unui model. Doar asa fetele care vor sa aiba succes il pot obtine. Cei mai multi barbati apreciaza femeile punctuale si ele au ocazia de a se remarca si de a creste in ochii lor.

10. Devotamentul fata de activitatea desfasurata va ajuta orice model sa aiba succes. Indiferent de preocuparile din afara jobului, in cadrul studioului, fetele trebuie sa isi concentreze atentia asupra celor cu care discuta si sa fie dedicate, astfel incat sa se bucure la maximum de castiguri.

11. Un model bun stie ca trebuie sa evite divergentele de orice fel cu interlocutorul sau. Este esential ca fetele care sunt la inceput si isi doresc sa aiba castiguri foarte mari sa fie constiente de faptul ca nimeni nu cauta certuri si, mai ales, ca nu trebuie sa se enerveze pe ei cu care converseaza.

12. Succesul in videochat este asigurat si de abilitatea unei fete de a reusi sa vorbeasca limba engleza. De aceea, pentru a avea un succes foarte mare un model trebuie sa stie sa converseze in aceasta limba straina pe orice subiect.

Bineinteles, ca in orice alt job, in cadrul unui studio de videochat fetele trebuie sa inteleaga cat de important este sa pastreze o relatie profesionala cu cei cu care discuta si sa nu o amestece cu viata personala. Exista un precedent conform caruia modelele au optat sa discute cu userii si in viata particulara si au avut numai de pierdut, pentru ca acestia nu mai intrau sa vorbeasca cu ele in timpul programului de lucru.

Studioul BeYou din Bucuresti despre care puteti afla mai multe detalii aici le sprijina foarte mult pe tinerele care vor sa faca o cariera in videochat si sa ajunga modele de top, punandu-le la dispozitie traineri cu experienta vasta in domeniu si cele mai bune conditii de lucru. Chiar daca banii se pot castiga foarte usor, pentru a ajunge la un nivel inalt calitatile enumerate mai sus se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here