Home / Evenimente / TOP 10 cele mai cool ținute de festival de pe Instagram! Vezi cele mai bine îmbrăcate fete de la UNTOLD!

TOP 10 cele mai cool ținute de festival de pe Instagram! Vezi cele mai bine îmbrăcate fete de la UNTOLD!

Festivalul s-a încheiat, au rămas amintirile. Pe rețelele de socializare au curs în aceste zile fotografii de la Untold, iar noi le-am ales pe cele mai frumoase pentru voi! Tinerele fashioniste au cucerit Instagramul cu ținutele lor de festival! Iată cele mai frumoase 10 fotografii postate pe Insta!

Nu doar artiștii prezenți la Untold au făcut furori la festival ci și tinerele prezente în public! Acestea s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. Astfel, am la fiecare pas am putut vedea fete frumoase și extrem de bine îmbrăcate.

Festival look este deja un fenomen, iar asta au înțeles și tinerele care au fost în weekend la Cluj. Au urmărit trendurile sezonului și au pus pe ele cele mai potrivite haine și accesorii de festival. În plus, am văzut coafuri jucăușe și machiaje colorate, purtate cu atitudine.

Un adevărat spectacol s-a dat și pe rețelele de socializare. În timp ce Facebook-ul s-a umplut cu filmări și poze de grup din fața scenei principale, pe Instagram și-au găsit loc pozele fashion. Foarte inspirate, fetele s-au pozat în cele mai frumoase locuri de la festival. Am selectat pentru voi doar 10 dintre cele mai cool ținute de festival, văzute pe Instagramul festivalierilor.

Ție care îți place mai mult?

There were so many flowers at this festival so I felt just like home. Too bad they were all plastic, but still, in all that crazy atmosphere where you felt overwhelmed with everything going on, this little corner was an oasis of tranquillity (more of a inner one, cause the music was insanely loud) . . . . _________________ #untoldfestival #untold2017 #untold #untoldfestival2017 #girlsborntotravel #dametraveler #youdotravel #sheisnotlost #thetravelwomen #globelletravels #darlingescapes #prettylittletrips #femmetravel #thetravellingfriends #sewing #topeuropephoto #welltravelled #visitromania #romania #365romania #romaniapitoreasca #ig_romania  #vsco #igersromania #romaniamagica #darlingmovement #thatsdarling #ootd #flowerporn #floweroftheday

A post shared by Roxi"I love you because"series (@damaianty) on

https://www.instagram.com/p/BXigLSUBqr-/?taken-by=viviana.sposub

https://www.instagram.com/p/BXiDgjmFz5R/?taken-by=ralucaremes

The best week-end ✌️#untold #untoldfestival #mainstage #bestweekend

A post shared by About Fashion Street (@andreeascarlat.afs) on

https://www.instagram.com/p/BXgeHmZFxTX/?taken-by=lauraporime

https://www.instagram.com/p/BXimALrgW29/?taken-by=ruanoide

https://www.instagram.com/p/BXbATrvgrYj/?taken-by=gigipopici

https://www.instagram.com/p/BXVspOglkZq/?taken-by=mayandfebruary

https://www.instagram.com/p/BXivWbZF3FD/?taken-by=staniloiualexandra

#untold #untoldfestival #untold2017 #magic #untoldfestival2017

A post shared by Sabrina Moraru (@sabrina.moraru) on

 

 

About paginadelifestyle

Check Also

Feeric Fashion Week, ziua a doua. De la Palatul Buckingham la Sibiu

Cea de-a doua zi a celei de-a 11-a ediții a Feeric Fashion Week a debutat ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.