Toate medicamentele, la un click distanță! Platforma online care afișează farmaciile pe criterii de obiectivitate

0
Foto: click.ro

Ce medicament este o platformă online care afișează doar pe criterii de obiectivitate industria farmaceutică din România. Practic, toate medicamentele se găsesc la doar un click distanță!

“Reușim asta pentru că rezultatele noastre nu se bazează pe recomandările medicilor sau ale farmaciștilor: eliminând factorul uman, algoritmii noștri de căutare îți vor afișa nepărtinitor toate medicamentele aprobate în România. ” spun fondatorii platformei online.

Cum funcționează:

Completezi în căsuța de căutare afecțiunea, simptomul predominant sau substanța activa prescrisă de medicul tău și vei afla lista medicamentelor aprobate de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România.

cemedicament.ro este creația unei echipe de tineri ingineri software care, privind haosul provocat de criza medicală, au avut o singură dorință: Digitalizarea urgentă a informației! Fără erori umane, fără cozi în spitale și farmacii, fără lobby și recomandări farmaceutice sponsorizate de marii producători de medicamente.

Doar printr-o informare corectă și imparțială puteam lua deciziile sănătoase.