Toamna la ceaun in Parcul National din Bucuresti

0
148

Spectacol impresionant weekend-ul acesta în Parcul Naţional din Capitală!

De mâine joi,18 octombrie şi până duminica petrecem cu show-uri gastronomice inedite, CEAUNUL fiind REGELE ACESTUI WEEKEND, iar preparate care mai de care mai gustoase şi aromate se vor odihni weekend-ul acesta în  PESTE 50 DE CEAUNE demne de admirat şi, bineînţeles, de gustat din fiecare!

Vă aşteptăm cu o simfonie de bunătăţi la ceaune: tochitură moldovenească de la ea de-acasa, tocană de oaie, pastramă, balmoş, gulaş de vită, gulaş de porc, bobguias cu fasole la ceaun, tocănite de hribi cu smântână, borş de peşte.

Bineînteles nu vor lipsi magiunul pregătit special pentru toate gospodinele şi multe alte reţete preparate la ceaune piperate sau domolite, pe gustul tuturor.

ZACUSCA este VEDETA între toate aceste delicii, CEAUNE DE ZACUSCĂ CU GHEBE ŞI HRIBI, gătite sub ochii trecatorilor.

Pentru a afla secretul reţetei minune, invităm toate gospodinele să ia parte la prepararea acesteia!

Grătarele vor acompania şi ele Ceaunul, cu preparate de toate felurile, stropite cu vin şi bere din belşug şi cu licori aromate din fructe de sezon, iar la mustăriile special amenajate în aer liber, trecătorii vor putea degusta cel mai delicios şi proaspăt must, făcut din prima recolta de struguri de anul acesta.

Şi pentru ca show-ul culinar să fie pe cinste, spectacolul va fi „acompaniat“ de  berbecuţi la proţap si  tone de pastrama la ceaun, spre deliciul gurmanzilor.

Nu vor lipsi nici tradiţionalele sărmăluţe cu mămăliguţă, plăcintele maramureşene sau pâinea coaptă în cuptor. Comercianţii vă mai oferă şi dulciuri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături, toate, de cea mai bună calitate.
Meşterii populari au venit şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual.
Pentru cei mici, am amenajat şi un parc de distracţii. Cei mari vor avea parte de muzică pentru toate gusturile: etno, dance, folclor autohton si tarafuri, ce vor anima petrecerea.