Tips&tricks Chic Dog: de ce sa iti duci catelul la un centru spa pentru animale?

0
Relaxing bath foam to a Golden Retriever dog

Iubitorii de animale care au acasa catei au obligatia de a le oferi acestora toata dragostea si toate produsele de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios si pentru a duce un trai decent. Mai mult, cei care au posibilitatea sunt incurajati de catre specialistii Chic Dog sa isi duca in mod constant prietenii necuvantatori la un spa pentru animale. De ce? Cainii merita sa fie rasfatati din cand, iar expertii in domeniu au toate cunostintele necesare pentru a face acest lucru pentru animale, indiferent de rasa acestora!

Produse speciale, de calitate la Chic Dog

Pentru inceput, foarte important de mentionat este faptul ca la spa-urile pentru animale, expertii de la Chic Dog folosesc numai produse speciale, de calitate, care sunt realizate pentru animale, in functie de nevoile acestora.

De cele mai multe ori, indivizii aleg sa foloseasca acasa sampoane clasice pentru a spala blana cainilor, insa ei trebuie sa stie ca pana si animalele au nevoie de produse dedicate pentru ele, pentru a se bucura de un aspect sanatos si frumos!

Rasfat la superlativ

Un alt motiv pentru care indivizii trebuie sa ia in considerare din cand in cand realizarea unei programari la un salon spa este acela ca astfel isi pot rasfata necuvantoarele.  Animalele simt atunci cand sunt masate sau cand blanita lor este ingrijita prin intermediul unor metode moderne si se simt mult mai bine dupa vizitele la saloanele spa.

Chiar daca atunci cand merg pentru prima data intr-un astfel de loc, majoritatea cainilor pot fi putin speriati din cauza sunetului produs de ustensilele folosite de specialisti, este dovedit faptul ca imediat ce se obisnuiesc si inteleg ca totul decurge in regula, incep sa dea semne de multumire si de fericire!

Intretinerea sanatatii

Nu in ultimul rand, vizitele la saloanele de specialitate pentru catei sunt recomandate pentru intretinerea sanatatii. Alegand sa foloseasca produse care nu sunt speciale pentru animale, stapanii le pot face uneori mai mult rau decat bine cainilor pe care ii au, mai ales daca nu tin cont de potentialele alergii la care sunt expusi cainii. In schimb, in cadrul saloanelor pentru animale, specialistii dispun de produse cu ajutorul carora au grija atat de blana cainilor, cat si de pielea acestora!

Luand in considerare toate beneficiile mentionate anterior, cei care au animale acasa trebuie sa se gandeasca foarte bine la ele si sa faca o programare la un salon de specialitate. Este important ca necuvantatoarele sa simta ca sunt ingrijite si iubite, pentru ca numai asa se pot dezvolta armonios pe termen lung.

Asa cum indivizii isi gasesc suficient timp pentru a iesi afara cu cateii lor, la fel trebuie sa isi aloce si timpul necesar pentru vizitele la spa-urile potrivite. Mai mult, indicat este sa achizitioneze abonamente cu 3-4 sedinte, pentru ca necuvantatoarele sa se bucure de continuitate in acelasi loc si, de preferat pe mana acelorasi specialisti la care au mai fost deja!