Ţinute cu stil pentru femei puternice! Alin Lazăr a lansat colecţia FEMINIST! GALERIE FOTO

0

Alin Lazăr este bărbatul care oferă un look total oricărei femei! El a lansat astăzi o nouă colecţie vestimentară, dedicată femeilor puternice şi independente. Întreg conceptul a fost gândit şi realizat de talentatul artist din Cluj Napoca.

GALERIE FOTO 

feminist alin lazar

După ce a lansat mai multe colecţii de succes, Alin Lazăr a revenit în lumea modei româneşti cu o nouă linie vestimentară. Designerul a realizat ţinutele în special pentru femeile care îşi doresc să poarte ţinute cu personalitate, confortabile şi feminine, fără a ţine cont de părerile celor din jur.

“Colecţia FEMINIST este destinată femeii puternice care poartă orice haină cu personalitate şi stil. “ spune Alin Lazăr.

feminist1

feminist2

feminist3

Lansarea colecţiei a avut loc astăzi la Grand Hotel Italia. La eveniment au fost prezenţi zeci de pasionaţi de modă care au apreciat fiecare piesă vestimentară creată de tânărul designer. Întregul concept, pornind de la ţinute, până la coafură şi machiaje îi aparţine clujeanului, care este cunoscut pentru faptul că oferă un look întreg oricărei doamne.

Alin Lazăr şi-a început cariera de designer realizând colecţii atipice, din materiale neconvenţionale. A absolvit cursurile de design vestimentar la Şcoala Populară de arte “Tudor Jarda” din Cluj Napoca şi de atunci a lansat mai multe colecţii de succes. În prezent, Alin excelează şi în domeniul beauty, el realizând coafuri şi machiaje spectaculoase pentru orice eveniment.

f1

f2

f3

f4

f5

f6

f7

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here