Ținute complete, găsite la Clessidra

0

Marele creator de modă Yves Saint Laurent a afirmat că ”moda trece, stilul este etern”. Nimeni nu poate opri o femeie din a avea stil. A ține pasul cu moda nu înseamnă a avea mereu ultimele produse în materie de fashion în garderobă.

Punctul central al unei ținute este dat de persoana care o poartă, în funcție de propriul ei stil și de amprenta pe care o lasă asupra ținutei. Orice model de haină poate fi la modă dacă este combinată corect și purtată cu atitudinea potrivită.

All inclusive în materie de haine

Pentru un styling potrivit este nevoie și de modele diversificate care pot fi combinate și care scot în evidență piesa centrală a ținutei. Cei de la Clessidra oferă o varietate de haine pentru orice tip de ocazie. Indiferent dacă este vorba de o rochie elegantă care poate fi purtată la o petrecere sau dacă se caută relaxarea într-un compleu comod.

Având în vedere ca nu toate hainele se așează pe corp așa cum și-ar dori toată lumea, cei de la Clessidra oferă o gamă largă de corsete modelatoare care permit purtarea oricărui produs, fără a fi dezavantajat de anumite caracteristici ale corpului.

Aceste corsete sunt diversificate, în funcție de nevoi și dorințe. Există categoria de corsete de modelare postnatală, care ajută la refacerea corpului de după naștere. Corsetele modelatoare ajută pentru obținerea siluetei dorite, la fel și cele din colecția neopren care pot fi folosite la ședințele de sport.

Piesa centrală al outfitului

Piesa centrală o constituie deseori topul purtat, deoarece este în partea de sus și este mai ușor de diversificat, cu modele mai complexe și diferite. Pantalonii din garderobă sunt deseori de aceleași culori basic, în timp ce în materie de bluze probabil culorile trec de la cele mai deschise, la cele mai închise, cu nuanțe diverse și modele și croiuri diferite.

Pentru o ținută deosebită, dar care să nu se exagereze cu culorile prea evidente se poate opta spre alb sau negru, dar care sunt confecționate din catifea, dantelă sau alte materiale mai deosebite.

În categoria de topuri dama de pe Clessidra se pot găsi o multitudine de topuri care permit adăugarea unei amprente personale asupra ținutei dar care se încadrează în același timp în cerințele unui outfit de birou sau altui tip de muncă unde nu se cere ținuta obligatorie.

Topuri de vară pentru zilele cu soare

Body-urile sunt foarte căutate în ultima perioadă, de aceea modelele acestora au căpătat noi forme și stiluri. Pentru zilele călduroase de vară acestea sunt piesa perfectă datorită modelelor lejere. Imprimeul care imită pielea de șarpe a luat mare avânt de aceea se găsesc o varietate de body-uri cu acest imprimeu, de culori diferite care pot fi purtate cu o pereche de jeans foarte ușor.

Pentru persoanele mai îndrăznețe, topurile decoltate din dantelă sau catifea disponibile pot ajunge cu ușurință în garderobă și în viața de zi cu zi, pentru că aduc un plus de diversitate și pot întoarce priviri datorită culorilor deosebite.

Fiecare zi poate avea o altă ținută impresionantă și poate aduce o atitudine pozitivă în viața oricui, deoarece atunci când cineva se simte bine în propria piele, nimic negativ nu poate interveni în starea lui.

Contact:

contact@clessidra.ro

0730.612.141

0752.094.324