Ți-ai pregătit ținutele pentru UNTOLD? Iată câteva idei de festival look!

0
Foto: elle.es

Festivalul Untold începe în doar câteva ore, iar dacă tu îți dorești să strălucești în toate cele patru zile trebuie să ai o ținută pe măsură! Ne-am inspirat de la fashioniste și ți-am selectat câteva idei de outfit-uri, numai bune peste festivalul acesta!

Pălăriile, accesoriile colorate și supradimensionate și bocancii rămân și anul acesta la modă atunci când vorbim de ținute de festival. Practic, poți îmbrăca orice ieșit din comun, sau ceva simplu, dar accesorizat cât mai spectaculos!

Fashionistele din toată lumea au făcut furori la principalele festivaluri care au avut loc vara aceasta. Aruncăm un ochi pe ținutele lor și vedem că stilul boho a rămas în mare vogă, dar au intrat puternic și ținutele casual, sporty și cele în combinații cât se poate de imprevizibile.

Dacă vrei să ai un look impecabil la Untold trebuie doar să îndrăznești să porți ceva ce nu ai îmbrăca într-o zi obișnuită. Ai grijă ca hainele să fie în același timp și confortabile! Accesoriile sunt și ele importante, dar sunt completate de o coafură și un make up specific de festival.

Ai mare grijă la genți/rucsacuri/poșete! La fel ca și anul trecut, există o restricție în ceea ce privește dimensiunea “bagajului” de festival. Părerea noastră este că varianta cea mai bună este o borsetă în care îți încape strictul necesar. În plus, ai de toate în interiorul festivalului!

Acum că ți-am dat câteva idei, te sfătuim să te uiți pe aceste fotografii și să te inspiri pentru ținutele tale de festival! Ne vedem la UNTOLD!

 

https://www.instagram.com/p/BXLkn2PnP5N/?tagged=festivallook

https://www.instagram.com/p/BXNvDdLlc7N/?tagged=festivallook

https://www.instagram.com/p/BS_n5MnjcV1/

https://www.instagram.com/p/BTAMADzlJV0/

https://www.instagram.com/p/BS5nDxtgWaP/

https://www.instagram.com/p/BS84spElLt4/

https://www.instagram.com/p/BXSgJpQlY87/?tagged=festivallook

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here