The Million Roses se deschide la Cluj! Îndrăgostiţii pot comanda deja buchete exclusiviste!

0

Una dintre cele mai exclusiviste florării din Ungaria îşi deschide porţile şi la Cluj Napoca. The Million Roses stă deja la dispoziţia clujenilor cu buchete speciale de Ziua Îndrăgostiţilor. Acestea pot fi comandate de cei care doresc să ofere un cadou de neuitat.

Povestea The Million Roses porneşte din Budapesta, acolo unde se afă una dintre cele mai prestigioase florării din capitala Ungariei. Trandafirii de cea mai bună calitate, în ambalaje speciale, au făcut diferenţa în ultimii ani, compania atragând clienţi care pun preţ pe calitate şi iubesc cadourile de lux.

The Million Roses are în prezent trei sedii: în Budapesta, Viena şi Bratislava. Compania este într-o extindere continuă, motiv pentru care au decis să deschidă un punct de lucru şi în România,  mai exact în Cluj-Napoca. Astfel , clujenii vor putea cumpăra celebrii trandafiri la cutie din mijlocul acestei luni.

r1

Florăria The Million Roses se deschide pe 19 februarie la Cluj Napoca şi va pune la dispoziţia clienţilor produse de lux, de cea mai înaltă calitate.

În plus, de astăzi The Million Roses va prelua comenzi cu livrare la domiciliu pentru Ziua Îndrăgostiților! Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon +40747171002 sau prin email: themillionrosescluj@gmail.com!

r4

r3

r2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here