The Bratz Challenge, noul trend devenit viral pe Instagram

0
Foto: globalcosmeticsnews.com

“The Bratz Challenge” este noua provocare care a luat cu asalt Instagramul. Toate pasionatele de machiaj, care în copilărie au fost fane ale păpușilor Bratz, se alătură challange-ului care constă în a imita aceste păpuși. Rezultatele sunt absolut fabuloase!

Păpușile Bratz mereu au fost mereu mai speciale, având un look unic, diferit chiar și de păpușile Barbie. Machiate cu eyeliner și având buze voluminoase, exact așa cum este la modă acum, nu e de mirare că înfățișearea lor a devenit noul challenge pe Instagram.

Cele care le imită reușesc chiar să își transforme trăsăturile feței cu ajutorul machiajului pentru a arăta exact ca păpușile lor preferate din copilărie.

Printre tinerele care s-au alăturat acestui challange se numără și Nikkie, cunoscută sub numele Nikkie Tutorials, care a făcut chiar și un tutorial pe Youtube, unde explică pe larg cum se realizează acest look.

Este clar că fetele care fac acest tip de machiaj sunt foarte talentate și sunt pregătite în acest domeniu, au suficient timp pentru realizarea machiajului, deoarece acest look necesită mult timp, dar și multă răbdare.

Instagramul este plin cu aceste schimbări fabuloase! Iată cele mai reușite!

https://www.instagram.com/p/BtykcnLjn8S/

https://www.instagram.com/p/Bt0jk0tgRJ-/

https://www.instagram.com/p/Bt0W3SaBLfK/

https://www.instagram.com/p/Bt0WwKYBWqp/

https://www.instagram.com/p/Bt0Wty5hC5Q/

https://www.instagram.com/p/Bt0Wqv6hqFc/