Test Rapid Covid-19 la preț bun la clinica OK Medical

0

A fost aprobată utilizarea unui sistem inovator de testare, care, pe baza analizei, poate detecta coronavirus în 30 de minute. Acum poți face un test rapid Covid-19 cu preț bun și poți obține rezultatul în 30 de minute la OK Medical. Principiul funcționării sistemului se bazează pe analiza imunocromatografică a antigenului virusului, adică a cadrului său de protecție. Testul va permite detectarea bolii încă din primele zile de infectare, inclusiv în perioada de incubație, chiar și în absența simptomelor. Printre avantajele testului expres se numără simplitatea și viteza acestuia. În același timp, ambele teste rapide pentru detectarea antigenului SARS-2 este comparabil cu detectarea virusului ARN prin metoda PCR. Acest test este o alternativă bună la studiul PCR standard pentru cazurile care necesită un rezultat destul de prompt al infecției probabile a pacientului.

Poți face testul la clinica OK Medical

Clinica OK Medical efectuează teste rapide la preț bun și în timp real pentru detectarea calitativă a SARC-CoV-2.  Testul rapid este cel mai simplu test pentru detectarea anticorpilor IgM / IgG la coronavirusul SARS-CoV-2 (COVID0-19). Un test rapid este utilizat pentru detectarea calitativă in vitro a anticorpilor IgM / IgG la noul coronavirus SARS-CoV-2 în ser/plasmă/sânge integral, conceput pentru a detecta anticorpii împotriva SARS-CoV-2, pentru a ajuta la identificarea persoanelor care ar putea fi infectate cu Covid 19 sau care s-au recuperat.  Testul rapid pentru detectarea anticorpilor IgM/IgG la coronavirusul SARS-CoV-2 este un test imunocromatografic.

Procedură de analiză

Testul funcționează cel mai bine pe eșantioane proaspete. Se poate face folosind ser/plasmă/sânge integral. Se colectează probe de ser/plasmă/sânge integral conform procedurilor clinice de laborator de rutină. Doar probele curate, clare și cu o fluiditate bună pot fi utilizate pentru analiză. Sunt evitate probele hemolizate și îngroșate. Testul funcționează cel mai bine pe probe proaspete. Cu toate acestea, dacă probele nu pot fi testate în ziua colectării, se depozitează în frigider sau în congelator.  Înainte de testare, probele sunt aduse la temperatura camerei. Probele nu se recongelează.

Interpretarea rezultatelor

Negativ. Numai linia de control apare pe membrană. Absența unei linii de testare indică un rezultat negativ.

Pozitiv.O linie de control și cel puțin o linie de testare apar pe membrană. Apariția liniei de test M indică un rezultat pozitiv al SARS-CoV-2 IgM (fază acută), apariția liniei de testare G indică un rezultat pozitiv al SARS-CoV-2 IgG (imunitate), apariția liniilor de testare M și G indică un rezultat pozitiv ca IgM și IgG SARS-CoV- 2. Cu cât concentrația de anticorpi este mai mică, cu atât linia de testare este mai slabă.

Fiabile. Zona de control trebuie să aibă întotdeauna o linie de control, indiferent de rezultatul testului. Dacă linia de control nu este vizibilă, testul este considerat invalid. Se va repeta testul utilizând un nou dispozitiv de testare.