TEST: DEGETELE DE LA PICIOARE TE DEZBRACA DE SECRETE

0

Deşi pare absurd, specialiştii au demonstrat că dimensiunea şi forma degetelor îţi pot da de gol personalitatea şi nu numai. Printr-o simplă analiză a degetelor de la picioare, poţi afla ce fel de relaţii poţi să dezvolţi cu anumite persoane.

Te întrebi ce poate să dezvăluie lungimea degetelor de la picioare despre tine? Noobz.ro te ajută să găpseşti răspunsul la această întrebare.

Citește și: Cele mai romantice oraşe din România!

Degetul mare

Dacă este mai lung decât celelalte, înseamnă că eşti o fire creativă şi inteligentă. Rezolvi orice problemă cu uşurinţă şi poţi oricând să priveşti lucrurile din afară, fără să te implici emoţional nicio secundă. Îţi este destul de greu să te concentrezi în anumite situaţii şi ai tendinţa să abandonezi proiectele la mijlocul drumului.

Dacă este mai mic decât restul degetelor, lucrurile stau total diferit decât cele expuse mai sus. Rezolvi fără probleme mai multe probleme deodată, dar pentru că eşti o persoană tipicară, nu accepţi sfaturile celor din jur, pentru a nu da greş în ceea ce ai de realizat.

Al doilea deget

Dacă este mai lung, te-ai născut pentru a fi lider. Te descurci nemaipomenit când vine vorba de conducere şi de delegarea sarcinilor, acelaşi lucru fiind valabil şi în ceea ce priveşte coordonarea eforturilor. Eşti o fire energetică şi ai nenumărate resurse pentru a realiza lucruri măreţe, motiv pentru care cei din jur au încredere în tine.

Citește tot articolul AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here