Tabăra de slăbit, o soluție eficientă pentru pierderea kilogramelor. Dacă vrem să slăbim, trebuie să o facem inteligent

0

Nu există femeie care să nu fi trecut cel puțin o dată printr-o dietă. Este însă  cunoscut faptul că a ține un regim “după ureche”, aflat de la prietene sau de pe net, este o mare greșeală. Fiecare organism are propriul mecanism de funcționare, iar a pierde în greutate presupune mai multe elemente combinate astfel încât să genereze rezultate reale.

Curele de slăbire nu trebuie să fie un chin pentru cei care recurg la ele și este esențial să știți că există și moduri plăcute prin care putem pierde kilogramele în plus. Dieta trebuie să fie de fapt un stil de viață cât mai sănatos, iar dacă este asociată și cu mișcare rezultatele sunt mult mai bune și apar mai repede.

Dr. Ramona Andronache spune că principiile după care trebuie să ne orientam atunci când întocmim o dietă sau atunci când ținem o dietă sunt relativ simple. Trebuie avut grijă să existe un raport corect pentru toate principiile alimentare, referindu-ne aici la proteine, glucide, lipide,vitamine, etc.

Importantă este și respectarea necesarului caloric pentru fiecare individ în parte. Potrivit specialistului, trebuie evitate așa zisele combinații nesănătoase – alimente care conţin proteine de origine diferită.

Vezi continuarea pe libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here