SuperKlima – solutia eficienta pentru aparate de aer conditionat

0

Orice interior modern, orice locuinta contemporana este de  neconceput in zilelede astazi fara sa aiba  o instalatie de aer conditionat. Acest dispozitiv folosit pentru modificarea temperaturii mediului ambiant este un circuit inchis format din evaporator,compresor, condensor , supapa de destindere termostatica si conductele de legatura.Cele mai moderne aparate de aer conditionat poseda atat functie de racire cat si de incalzire, dezumidificare sau ventilare a aerului.

Tehnologia clasica de racire a fost imbunatatita cu noile tehnologii inverter, propuse de diferite branduri renumite in domeniu. Aceasta tehnologie are la baza un model de compresor care functioneaza prin alimentare cu curent electric continuu ( DC). Se obtine o functionalitate continua la turatii mici, compresor care va fi comandat de unitatea externa in concordanta directa cu mentinerea temperaturii cerute de catre utilizator, astfel incat corectiile sa fie de finete, continue si fara inregistrarea unor varfuri de consum energetic, aspect care conduce la lipsa variatiilor de tensiune aplicate compresorului.

 Astfel, spre exemplu, la pornirea aparatului, temperatura dorita va fi obtinuta intr-un timp mult mai scurt fiindca unitatea de comanda va folosi intreaga capacitate a compresorului inverter pentru atingerea in cel mai scurt interval a nivelului de temperatura stabilit.

BTU (provenind de la British Thermal Unit) este o unitate de masura pentru caldura si ea este egala cu cantitatea de caldura necesara pentru a creste temperatura unei cantitati de 1 livra de apa (circa 0,45 kg) cu 1° Fahrenheit (circa 0,55 ° Celsius). Profesionistii in domeniul instalațiilor de climatizare definesc, pe baza BTU, o unitate de masura pentru putere termica, si anume BTU pe ora (BTU/h). BTU/h se foloseste pentru a masura puterea termica a unor combustibili (petrol, gaze naturale, carbune), sau a unui sistem de incalzire sau capacitatea, puterea de racire a unui aparat de aer conditionat.

Spre exemplu, daca un aparat de aer conditionat are capacitatea de racire de 12.000 BTU / h dupa cum scrie infisa sa tehnica, aceasta inseamna ca el furnizeaza 12000 btu pentru a raci o casa timp de o ora. El poate fi folosit pentru birouri sau spatii comerciale cu dimensiuni intre 20 si 30 mp sau locuinte de 24-35 mp.

Echipamente de inalta calitate de la diferiti producatori de top din industrie va sunt oferite acum de superklima.ro. Montaj gratuit si consultanta in alegerea echipamentelor de aer conditionat potrivite necesitatilor casnice sau com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.