Stilul ARMY, din nou pe val! Vezi cum îl poartă Adelina Pestriţu!

0

Marii designeri internaţionali readuc pe piaţă stilul army! Un trend considerat dispărut demult, printurile army au revenit anul acesta pe catwalk şi în magazine. Pentru un look casual, puteţi experimenta şi combina elementele de camuflaj cu jeanşi sau fuste în culori neutre!

Cum adoptăm stilul army?

Esenţial este ca outfitul să aibă tente feminine, prin accesorii sau machiaj, astfel încât să nu pară un outfit de război sau prea dur, spun specialiştii.

Nu este cazul să te îmbraci din cap până în picioare în haine cu imprimeu camuflaj pentru că rişti să arăţi precum un soldat. O singură piesă care să poarte această aprentă este suficient. Poate fi vorba despre jeanşi, un sacou, sau chiar o rochie. Purtate cu încălţări adecvate -cu toc sau fără- poţi crea o ţinută atât casual/lejeră, cât şi una elegantă, însă cu amprenta stilului tău.

Unde găsim aceste piese vestimentare?

Răspunsul este FOGGI. Un brand românesc, cu expunere naţională şi internaţională aduce în colecţiile prezente stilul ARMY.

Colectia “STRONGER”, lansată atât în România, cât şi la festivalurile de modă din Copenhaga (Danemarca) şi Poznan (Polonia) este la mare căutare în rândul tinerelor. Descrisă prin imaginea Adelinei Pestriţu, colecţia îmbină atât elementele feminine prin rochii, cât şi elementele masculine care, accesorizate, pot crea acea ţinută feminină despre care vorbim.

Colaborarea cu Adelina a început anul trecut în septembrie, atunci când s-a lansat colecţia de toamnă.

De ce Adelina?

Pentru că ne doream să colaborăm cu o femeie frumoasă, care să exprime atât prin personalitate, cât şi prin apariţiile ei. Ne doream o femeie puternică, independentă, cu stimă de sine, dar şi cu o imagine curată. Şi aşa am ajuns să colaborăm cu Adelina Pestriţu.” spun reprezentanţii brandului.

Mai multe detalii, informaţii şi comenzi găsiţi pe www.foggi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.