Staruri de la Hollywood la SZIGET FESTIVAL în Ungaria! Ce super vedete au ajuns în capitala țării vecine

0

Festivalul Sziget din Ungaria a fost luat cu asalt de mii de tineri dornici de petrecere. Printre ei și câteva super vedete de la Hollywood. Deși au fost extrem de discrete în apariții, jurnaliștii maghiari i-au găsit în mulțime. Află mai jos ce staruri au ajuns în capitala țării vecine!

Nu doar Coachella este festivalul preferat de vedete! Mai nou starurile de la Hollywood frecventează și evenimentele de acest gen din Ungaria! La SZIGET de exemplu nu mai puțin de patru celebrități au luat parte la concertele din prima seară.

Jurnaliștii de la starity.hu susțin că în publicul numeros de la Sziget s-a aflat și Ashton Kutcher, fapt confirmat și de contul de instagram al vedetei. Celebrul actor se află în Ungaria timp de o lună, iar până în septembrie este hotărât să afle cât mai multe despre capitala țării. Presa scrie că Ashton Kutcher se plimbă des pe străzile orașului, fără bodyguarzi. Pentru că s-a îndrăgostit de Budapesta, actorul și-a luat și soția într-o minivacanță în acest oraș și împreună cu Mila Kunis au participat și la festivalul Sziget.

View this post on Instagram

In that cloud is wiz

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Printre starurile care au trecut pragul festivalului s-au numărat și actorii Justin Theroux dar și Luke Evans. Se pare că vedetele de la Hollywood au fost atrase în special de line up-ul festivalului dar și de atmosfera inedită de acolo. Anul acesta la Sziget au concertat Pink, Wiz Khalifa, Major Lazer, Dimitri Vegas&Like Mike și mulți alții.

Sziget este unul dintre cele mai apreciate evenimente de acest gen din toată Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here