Specialiștii de la Nail Art Professionals prezintă noile trenduri în materie de manichiură la Cosmetics Beauty Hair ROMEXPO 2017

0

Dacă sunteți pasionate de nail art sau lucrați în acest domeniu, nu trebuie să lipsiți în weekend de la Cosmetics Beauty Hair Romexpo! Specialiștii de la Nail Art Professionals vor prezenta cele mai noi trenduri în cadrul celebrului târg de frumusețe. În plus, NAP vine și cu multe surprize pentru participanți!

În perioada 28 septembrie-1 octombrie specialiștii de la Nail Art Professionals se află la Romexpo, acolo unde vor prezenta cele mai noi trenduri în materie de manichiură. La standul acestora veți descoperi tot ce se poartă, noi modele interesante, o gamă largă de produse profesionale pentru manichiură-pedichiură, promoții și multe surprize!

De asemenea, la standul Nail Art Professionals vor avea loc zilnic câte patru demonstrații de la A la Z. La training center veți primi informații despre cursuri de formare și perfecționare, iar dacă dorești să achiziționați produse sau să deveniți partener NAP veți putea discuta despre toate acestea cu specialiștii prezenți la eveniment.

Cei mai buni specialiști în materie de manichiuă te așteaptă în weekend la Romexpo, Pavilion C2 Nr.33-36! Găsești mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here