Spatii de birouri in Cluj pentru inchirieri diverse

0

Oferim principalele oportunitati de inchiriere de spatii de birouri in Cluj incepand cu anul 2013 acesta fiind cea mai extinsa piata de birouri din provincie, cu un stoc de clasa A şi B de peste 210.000 m2.

Oferta noastra este de nerefuzat si implica consultanta gratuita iar daca tranzactia se finalizeaza , oferim  0% costuri de intermediere pentru chirias .

In cadrul  inchirierilor de spatii de birouri in Cluj ne-am axat pe cercetare și trecere în revista a pieței imobiliare,consultanța pentru dezvoltarea de proiecte, inchiriere,extinderea perioadei de contract,negociere / renegociere de contracte,proiecte de relocare,managementul proprietații, planificare strategic, consultanța demografica și de relocare.

Ne-am infiintat in anul 1993, si am depus eforturi sustinute pentru a acoperi cat mai bine piata de profil in acest moment având acoperire naţională şi fiind una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România. Sediul central este amplasat în București, cu birouri regionale care functioneaza în Timișoara și in Cluj-Napoca.

In perioada 1995-2016 fiind partenerul local al Cushman & Wakefield iar la inceputul anului 2018 devenind devenind birou afiliat al GVA Worldwide în România , putem spune ca suntem printre putinele companii care beneficiaza de experienta internationala.

Detinem sute de cladiri de birouri în principalele orase din tara si va punem la dispozitie  informatii actualizate periodic, localizarea exacta a cladirilor continand  adresa completa cu  pozitionare precisa pe harta, descrierea principalelor caracteristici ale cladirilor, poze relevante ale imobilelor cu acces si vecinatati, planul etajului curent, instrument pentru comparare oferte, tehnologie mobile friendly.

Fiind interesati sa satisfacem mai multe categorii de clienti, ne-am perfectat oferta de informații fiind mereu de actualitate si relevanta pentru a identifica cea mai buna oportunitate de inchiriere pentru fiecare tip de client in parte, de la categoria clientilor cu cativa angajati la companii care au cateva sute, avand permanent in oferta o plansa larga de imobile care pot fi vizualizate in vederea inchirierii.

Echipa noastra include 35 de profesioniști care oferă o gamă completă de servicii imobiliare comerciale cum ar fi: st GVA Worldwide.

Agentia noastra are aprofundate cunoștințe locale pentru inchirierea de spatii de birouri in Cluj si aceasta  permite sa consilieze proprietarii și comercianții cu amanuntul oferindu-le o gama completa de servicii: analize de piața, consultanța pentru dezvoltare, reinchiriere, gestionarea activelor. Am oferit servicii pentru toate tipurile de scheme ale centrelor comerciale dominante și regionale, parcuri de retail, puncte de vanzare și pentru chiriasi. Departamentul nostru de  consultant, pe parcursul acestor ani, a furnizat peste 1.600 de servicii de renegociere astfel incat toate tranzactiile sa fie de un real succes.

Ne-am axat pe servicii de inchirieri de birouri ieftine si inchiriem si spatii de birouri in Cluj deoarece ne lovim cu totii de economia de piata si stim ce inseamna necesitatea unui spatiu pentru derularea activitatii de business.Inchiriem spatii pentru toate tipurile si marimile de business oferind prin imobilele puse la dispozitie, conditii optime de lucru.Clientii tot mai multumiti au atras alti clienti si astfel am fost provocati sa ne dezvoltam cat mai mult pe piata imobiliara.