SPA la salonul de manichiură! Încearcă terapia geotermanlă la Nail Art Studio by Lore!

0

Hidratarea este cuvântul de ordine în orice anotimp, dar sezonul acesta mâinile noastre merită un răsfăţ aparte!  La Nail Art Studio by Lore a apărut un nou tratament de hidratare, care în acelaşi timp oferă şi momente de relaxare. Totul cu ajutorul unor pietre calde. Aşadar, de acum o simplă programare la manichiură se poate transforma într-o adevărată experienţă SPA !

Terapia geotermală este cel mai nou tratament care poartă semnătura Nail Art Studio. Acesta nu este un simplu tratament, ci o experienţă SPA unică, creată exclusiv pentru mâini şi picioare. Mai exact, o formulă complexă de relaxare, hidratare, detoxifiere şi echilibrarea energetică a fiinţei umane.

2

Terapia geotermală este  terapia prin masaj care face tratamentul mai relaxant, mai plăcut şi mai benefic datorită rocilor vulcanice care stimulează relaxarea muşchilor, calmarea articulaţilor, circulaţia sângelui şi nu în ultimul rând, întregul organism datorită masării terminaţiilor din palmă şi talpă.

Tratamentul cu pietre vulcanice combină de data aceasta ceea ce numim noi SPA -sănătate prin apă- procedura care pregăteşte pielea pentru ritualul rocilor vulcanice lăsând pielea netezită, exfoliată, elastică, hidratată, perfect pentru blânda atingere a uleiurilor aromatice şi a terapiei ce va urma.

1

Dacă vrei să beneficiezi de un astfel de tratament, sună acum la 0757 671 144 şi fă-ţi o rezervare la Nail Art Studio by Lore! Sigur nu vei regreta!

Mai multe detalii aici: http://www.nailart-studio.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.