Șosete din bumbac, pentru bărbați sau copii – cum le alegi, cum le asortezi 

0

Se spune că regula de bază în combinațiile vestimentare că șosetele bărbaților trebuie asortați cu pantalonii. Există confuzii despre subiect. Unii spun că este necesară asortarea cu alte accesorii sau cu pantofii. Să vedem cum stă treaba în realitate, cum alegem șosetele pentru bărbați și cum îi combinăm corect. 

Întotdeauna alegem șosete de calitate 

Sunt în comerț variante de sosete bumbac barbati chiar dacă nu 100% bumbac sunt de calitate extraordinar de bună. Au combinații de țesături care nu permit șosetelor să se deformeze după purtări și după spălări repetate. Însă întotdeauna alegem calitatea! Este penibil pentru oricine să poarte șosete ce nu sunt din materiale de calitate. Asta înseamnă un disconfort numaidecât. 

Asortate deci cu pantalonii, pentru că în  momentul în care purtătorul se așează nu trebuie să își expună pielea, șosetele bărbaților sunt adesea alese greșit. Unii aleg alb din pura plăcere a albului imaculat. Specialiștii spun însă că astfel de ciorapi sunt exclusiv pentru momentele în care practici activități sportive. Cei negri sunt de asemenea o alegere populară, însă dacă ne referim la combinația cu pantalonii, depinde în ce contexte sunt o alegere bună. 

În orice caz, fie că vorbim despre șosete negre, albe, colorate, la Conte Elegant sunt disponibile variante. De la cele în culori potolite până la cele surprinzătoare, precum roșu sau verde, în mărimi până la cele mari, 46 chiar, scurte, lungi, fără cusături, cu model sau fără, ai de unde alege ceva potrivit în funcție de ocazie. 

Este similar în cazul copiilor? 

Când vorbim despre șosetele pentru copii situație este diferită. Șosetele pentru copii nu sunt neapărat supuse acelorași reguli. Depinde de context, de ținută, astfel încât rămâne o regulă absolută faptul că acestea trebuie să fie accesorii de calitate. Recomandarea este de asemenea că acestea să fie din bumbac 100%. Vezi aici sosete pentru copii la super prețuri. 

Revenind la Conte Elegant, acest magazin online pune la dispoziție o gamă variată de șosete din bumbac. Pentru fete sunt adorabile variantele cu dantelă, elegante și versatile, acestea sunt de preferat a fi purtate la rochii, fuste sau pantaloni scurți, astfel încât să fie la vedere. De asemenea, șosetele ¾ sunt o altă variantă, de data aceasta șosete moderne și versatile. Clasicile variante, scurte sau mai lungi nu sunt omise. 

Este atât de diversă această nișă, încât există opțiuni pentru orice sezon, care să împace toate nevoile. Spre exemplu, pot fi purtate șosetele lungi până la genunchi, cu model cap de pisică, peste dresuri simple, la școală. Variantele mai simple, cele cu model fagure spre exemplu sunt efectiv purtabile la orice. 

Investim în confort și în ce ne place 

Șosetele fac parte din categoria accesorii, cu care completăm o ținută. Însă nu sunt de subestimat. Pe cât de confortabili sunt și pe cât de atractivi din punct de vedere al designului, pe atât de mulțumiți vom fi când îi purtăm.

Alege întotdeauna calitatea. Pentru că este mai ușor și mai la îndemână comandă online la conteelegant.ro. 

Contact: info@conteelegant.ro